3Tospikannesi 1prensesannesi_ çok sevindim canım sağlıkla büyüt inşallah sende çıktın aradan sıra bizde 😂 dua et kız valla yoruldum çok sıcak ağrılarım var uykusuzluk canıma tak dedi artık 😂
G12s_18 Hayırlı olsun canım bende inşallah dogururum sancım var eve geldim evde çekiyorum sancıları 😍
1prensesannesi_ G12s_18 en iyisi ev canım bnce de vede çek benimki doktor balsatti hiç açılma olmadı 2 cm ile kaldım bnde sezeryana alın dedim bebeğimim kalp atışları da yavaşlıyordu o yüzden istedim hemen 🤗
1prensesannesi_ Buseaselkartal Rabbim kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bn çok rahattım şuan biraz ağrım var ama kızım için değer katlanıyorum ☺️🤲🏻
Youngmotherr 1prensesannesi_ dün doğurdum ben gece suyum geldi 6.15 de kucağıma aldım evdeyiz şimdi 🙈🤍
Nehirsude 1prensesannesi_ benim biricik kankam doğürmuş allahım ben dogurmus gibi sevindim darısı başımıza kızlar canım kankam insallah en yakın zamanda iyilesirsin biricik bebişe bakarsın 😊☺️😢
1prensesannesi_ Nehirsude Amin inşallah canım kankam darısı başına inşallah sen de bı an önce dogurda kanka yapalım çocukları ☺️😁🤭
Nehirsude 1prensesannesi_ ınşallah dicem ama benimkinin hiç gelesi yok gibi anca cimcikliyo alttan canımı yakıyo 41 i görürüm gibi😅ben dogurana kadar bi kidse falan geçme