mucizem0111 momqq evet ya bide herşey çok pahalı erkenden gidicez bu sefer kalp atışı cıkana kadar kontrol bitecek yine para ver ohoo😅😅
momqq mucizem0111 ayy zaten bi doğum parasi da git gellerde harcanacak valla Rabbim eslerimizin yardımcısı olsun çok iş versin de bunlarn parası çıksın 🤦🏻♀️😁🤭
mucizem0111 momqq aynen öyle canım benim ilk oğlumda calısıyordum o yönden şanslıydım da şimdi çalışmıyorum tek kişi çalısıyor bakalım allah sonumuzu hayır etsin 😅😅🌸
momqq mucizem0111 aminn aminn insAllahh 😁😁🤭 canım kan yenilenmesiyle cinsiyet ogreniliyormus duydun mu hiç bunu ben aksam googledan baktım hesaplama da vardi hesapladım kız çıkıyor zaten kız hissediyordum ama erkek istiyodum bi kızım zaten var sende cinsiyet biliosanda bilmiosan da bi hesaplasana ilk bebeğini de acaba doğrumu yaa 🤷🏻♀️🤭
Umran1004 Mltmbrz evet gittim gördüm 5+5 bebeği de keseyi de kalp atışını dayamadık sadece ona da 8. Haftada gideceğim
EdaninBebegi Benimde 20 nisan, geçen hafta çarşamba günü gittim henüz kese görünmüyor dedi bakalım ne olacak:)) dün ve dünden önce de kahverengi lekelenme oldu hafif. Bugün hiç olmadı. Aynı durumu yaşayan oldu mu?
Aslihanp EdaninBebegi benim de 23 nisan gözüküyor bende de kahverengi lekelenme oldu çok az. panik yapmamak lazım. 6 hafta dolmasını bekliyorum doktora gitmek için
Mltmbrz ange99 benim cuma günü 4+6 iken 768 çıktı yarın 5+3 oluyorum kontrolüm var inşallah keseyi görürüm 🥰
EdaninBebegi Eternal_8 ilk gittiğimde 69 du 4 haftalık / 2 gün sonra tekrar kan verdim 175ti / bugün gittim 4.5-5 haftalık ve kese göründü :)))
Umran1004 Mltmbrz görürsün Allah’ın izniyle güzel şeyler düşünerek gir kontrole 🥰sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻