Hatice--- Mltmbrz 7 hafta olduk bizde ultrasona gore 6 Nisan gözüküyoruz ilk doğumum da Nisan da olmuştu
Mltmbrz Hatice--- yaa ne güzel doğum günleri yakın olacak 🥰 benim ilk doğumum ocakta olmuştu nasipse bu Nisan’da olacak ☺️
Mltmbrz Eternal_8 ben 22 sine almıştım randevuyu salı günü 5+3 olmuş oluyorum bebek gözükmese bile kese gözükür diye düşünüyorum bebeği ve kalp atışını görmek için sonra tekrar giderim
Hatice--- Mltmbrz kendim de Nisan 10 doğumluyum kızım 16 bakalım bu nasipse hangi güne denk gelecek 😂
Umran1004 Mltmbrz evet gittim gördüm 5+5 bebeği de keseyi de kalp atışını dayamadık sadece ona da 8. Haftada gideceğim
mucizem0111 babecoming internette gebelik hesaplama yazınca hesaplanan tarih 40 haftalık gebelik süresince hesaplanıyor☺️
Eternal_8 Mltmbrz aynen yaa. Hem kese hem kalp için sabredip sonra gideyim diyordum ama yok insan sabredemez
Mltmbrz _aysenur_16 inşallah canımm sağlıkla ilerlesin gebeliğin ☺️ bende salı günü gidicem inşallah keseyi görürüm bende 🤲
buketsb Benim de ilk gebeliğim sağlık ocağındaki hemşire hem kese hem kalp için biraz bekle ikisini bir görürsün demişti, bende 1 eylüle randevu aldım inşallah o zamana kadar dayanabilirsem bekleyeceği
momqq mucizem0111 aynen öylee en mantklisi o işte tkrar tkrar gitmeye ne gerk var hastaneden sogumayalim smdiden dha çok gidicez😁🥰
mucizem0111 momqq evet ya bide herşey çok pahalı erkenden gidicez bu sefer kalp atışı cıkana kadar kontrol bitecek yine para ver ohoo😅😅