momqq Mltmbrz bgun görüş günü bakalım neler olcak miniğimizin kalp atışları duyulcak mı ayy çok heyecanlı ☺️🤭🥰
Mltmbrz momqq bebek bile gözükmeye bilir daha çok erken ☺️ şimdilik kese gözükse bile yeter 🥰 2 hafta sonra tekrar giderim bebiş ve kalp atışı için. Çıkınca yazarım tekrar
momqq Mltmbrz aynen bgun kese gözükür bnce ama dha kalp atışı için seni haftya yine çağırır bnde haftaya gidicem valla günler geçmiyor resmen 🤭
EdaninBebegi Eternal_8 ilk gittiğimde 69 du 4 haftalık / 2 gün sonra tekrar kan verdim 175ti / bugün gittim 4.5-5 haftalık ve kese göründü :)))
Eternal_8 EdaninBebegi ben de 4+2 de falan kan verdim 2263 çıktı betam erken döllenme olabilir dedi siteden arkadaşlar, henüz keseye de gitmedim kalple birlite giderim bekleyeyim diyordum ama bu hafta gideyim bari ben de
EdaninBebegi Eternal_8 bendede benim değerim bana düşükmüş gibi geldi ama doktorum normal düzeyde olduğunu söyledi
Mltmbrz Akahhsisnba inşallah canım bende şu an sıra bekliyorum 5+3 üm bakalım keseyi görebilecek miyim ☺️
Akahhsisnba Mltmbrz inşallah gözükür eminimki çok heyecanli bir bekleyiş 🌸 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim🙏 kese gozukurse yazar mısın ?
Edos123 Kızlar bende 4+3 de 882 çıktı beta yarın tekrar gidicem ölçtürmeye 4 eylüle randevu bulabildim acaba geç mi kalırım bir sorun olur mu bilemedim