Hatice333 Mltmbrz hemen hemen aynı çıkmış Salı görürsün canım bende çarşamba gideceğim haberleşelim inşallah görürüz 🙏
pnar1108 Mltmbrz amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sen salı ben de perşembe görürüm haber verelim birbirimize 🥰
Firstmomfirstchild pnar1108 hahaba bundan sonra 12 den önce uyuyacaksiniz calisan bir anne adayiysaniz. 🥲 10 gibi yataktayım hep . Insallah görürsünüz :) o zaman daha güzelleşiyor. Alisveris vakti basliyoe 👶
pnar1108 Firstmomfirstchild evet çalışıyorum her sabah da 6.30’da uyanıyorum☺️ vallahi bir o günlere gelebilsek de alışverişe başlasak biz de artık🥰🥰🥰
Mltmbrz Firstmomfirstchild sağlıkla dünyaya gelsin inşallah ☺️ Allah nasip ederse benim ikinci hamileliğim bi kızım var bakalım ikincinin cinsiyeti ne olacak ☺️
27r1907 Ben 4 +5 im kese icin 28 29 ağustos düsünüyorum 6 haftalık oluyoruz garanti olsun diye gec mi sizce yoksa tam vaktimi
Aselbade 27r1907 bence tam vakti bende gecen hafta gittim tam 6 haftalıkti gittigimde hem bebegi hemde kalp atışını duydum
Eternal_8 Ben de 4+3 üm uygulamaya göre kızlar kese ve kalp atışı için ayrı ayrı mı gideceksiniz yoksa 6. Haftayı bekleyip ikisine nirden mi gideceksiniz? İlk gebeliğim çok kararsız kaldım
momqq Eternal_8 benm ikinci gebelik 5+1deyim 6 olim öyle gdiicem kese oluşsun da kalp atışı da olmazsa bi hafta sonra çağırıyor zaten hem ucret de ödemem die plan yaptm bakalım
Mltmbrz Eternal_8 ben 22 sine almıştım randevuyu salı günü 5+3 olmuş oluyorum bebek gözükmese bile kese gözükür diye düşünüyorum bebeği ve kalp atışını görmek için sonra tekrar giderim
mucizem0111 momqq bende aynı düşünce şuan 4+3 gözüküyo ben randevumu 2 eylüle aldım en azından kalp atışı falanda cıkmıs olur cıkmasa bile 10 gün kontrol sürem var bir sonraki hafta çağırmıs olur duyamazsak kalbi
mucizem0111 Benimde 24 nisan gözüküyor ama ben sezeryan olacağım için daha erken alırlar internet 40 hafta üzerinden hesaplıyor ben tahmini 38-39 haftalarda doğurmuş olurum nasipse🥰 ilk çocuğumda sezeryandı o yüzden
momqq mucizem0111 aynen öylee en mantklisi o işte tkrar tkrar gitmeye ne gerk var hastaneden sogumayalim smdiden dha çok gidicez😁🥰