rumeysattnc Minederin ben 12 haftamda öğrendim kızım olacağını elhamdulillah 2 yaşındada bir oğlum var rabbim 2 duyguyuda yaşattı
Minederin rumeysattnc bende kızımı 12.haftada öğrendim simdi 2 yaşında oglumu da 15.haftada ogrendim sağlıkla gelsinler
Minikmucizelere Minederin o zaman basliyim😅cinsiyeti bugun ogrendik erkek annesiyim😁💙denizliliyim siz
rumeysattnc Minederin amin inşallah canım ☺️ artık bizde aynı zamanlar grubu olduk 😂😂 son zamanlarda sürekli konuşuruz
rumeysattnc YuvarlanamayanPaanda ayy ne güzel bende bakıyordum herkes maşallah 30 larda ben gerilerdeyim diye tek değilmişim artık doğumlarımız nasıl olur ☺️
Bmbe21 rumeysattnc Ay ben de izmitteyim yakın sayılırız. 14 aylık ikizlerim var şu an da 15 haftalık hamileyim:))
rumeysattnc Bmbe21 izmitte mi bende izmite atakent cihana geliyorum maşallah ya birbirimize yakınız burda aynı zamanda onlar sürekli konuşuyorlar doğurdun mu ne zaman doğacak diye ilerde bizde konuşuruz
Bmbe21 rumeysattnc Ay evet. Bu arada bende cihana geliyorum Ayfer hanıma :) bir de doktorlar da aynı çıkarsa tam şans😀😀
rumeysattnc YuvarlanamayanPaanda benim 2.ci bir oğluşum var hayatı ters düz eden cinsten😂😂 peşinden koşmaca ilk doğım normaldi inş buda normal olur