rumeysattnc Minederin kocaeli değirmenderen katılıyorum 17+1 2 yaş 2 aylık bir oğlum var 2.ci hamileliğim rabbim nasip ederse kzıım olcak evde çok canım sıkılıyor sürekli happymomdayım 😂
Bmbe21 rumeysattnc Ay ben de izmitteyim yakın sayılırız. 14 aylık ikizlerim var şu an da 15 haftalık hamileyim:))
-Selin- Minederin evett hastaneden geliyorum bu zamana kadar öğrenememiştm bugün neet kız dedi doktorr 💖😊 sizin belli oldu muu?
Minederin -Selin- ben 15 haftalik gittim erkek dedi 16.haftada yine gittim kontrole o zamanda kesinlesti erkek olduğu
rumeysattnc Minederin ben 12 haftamda öğrendim kızım olacağını elhamdulillah 2 yaşındada bir oğlum var rabbim 2 duyguyuda yaşattı
Buketpendik 16 haftadayım çok akıntı geliyor bende istanbul zeynep kamile gittim iş cıkışı sorun çıkmadı ama diyabet tanısı konmuştu hamileliğimle aynı anda öğrendim ola ilgili asistanın konuşmaları beni çok sinirlendirdi
Feyza02 16+3 🥹 benimde akıntım oluyor sarımsı bile geldiği oluyor doktorum yanma ve kaşınma yoksa çok normal dedi