Benimde vardı iki kere dondurdu doktorum surekli fitil ve probiyotik kullaniyordum. Hpv testlerinde bir tane mi ne kötü bir bakteri çıkıyordu hep. Ben ilk kaşıntı ile gittim mantar vardı sonra bir yil mantar gecmedi candida bilen bilir insan kurtulamıyor bir türlü. Sonra bu tedavi suresinde ilişki sırasında kanama acı ve akıntı olmaya başlayınca gittim tekrar ilk dondurma işlemi o zaman yapıldı. Benim daha önce dogum geçmişim olmadığı için dondurma işlemi daha uygunmus öyle demisti doktor. Sonra bir yada iki yıl gecti yine ilişki sırasında kanama acı kuruma basladi ayni sey oldugunu anladim gittim yine hpv de kötü bir virüs tarzi bir şey çıktı kanser olabilirsin yine tekrar ederse yada dondurma işlemi bu seferde işe yaramazda dedi çok korktum üzüldüm. Eger dogum yaparsan icerdeki yara iyileşir muhtemelen bir daha olmaz dedi sonra ben iki yıl gecince gebe kaldım ve düşük oldu bir aylik bir gebelik olduğu halde yaram geçmişti çok şaşırdım yani bebek nasıl iyilestirebilirdi ki ama oluyor işte suan düşük üzerinden de bir yil gectikten sonra ikinci kez hamileyim ilk cocugum olucak inşallah 26 haftalık hamileyim yara vs olmadigi için hala bir sorun yok