EyAs gulsahgunees12 Allah şifa versin canım inşallah. Tedavisi yokmu? Biraz interneti kurcalayınca korktum
Honeyss EyAs varmış muayne sırasında öğrendim benim akıntım oluyordu sürekli enfeksiyon yara yapmış koter cihazı ile yakma işlemi yapıldı cnm
Damla-coban EyAs kasik ağrısı fazlaydı ve bacağıma doğru vuruyordu akıntı çoğalmıştı ve birde ilişki esnasında artık canım acıyordu Ama en etkili kasik ağrısı batma hissi gibi
Sungerbob Ben yakma işlemi yaptırdım geçen yıl. Basit birkaç dakikalık iş. En kesin çözümü. Acı az dayanılmayacak gibi değil. Akıntı şeklinde döküldü gitti hepsi. O günden sonra hiç tekrarlamadı.
Yektek22 Sungerbob merhaba bende yaramı yaktırdım 19 ocakti ilk 12 13 gün hiç kan gelmedi sulu akıntı geldi şimdi kaç gündür de kan geliyor doktor nornal olduğunu söyledi ama tedirgin oluyorum sizde de kan geldi mi acaba
EyAs Damla-coban belirtilerin hic biri yok akıntı dışında. Çok korkuyorum kötü bisey çıkar diye Rabbim şifa versin.
Damla-coban EyAs korkmayın tedavi olun doktor ne derse yapın geçer zaten sıkıntılı abartılı bir durum değil bnde çok korktum ağlamıştım yara ne ya fln die ama hiç telaş yapmayın enfeksiyon gidince hatta ertesi ay hamile kalmistim
EyAs Damla-coban internete bakmasaydım keşke kafam allak bullak oldu. Öyle psikolojiye girdimki sanki kötü bisey olacak. İnşallah doktor güzel bisey söyler. Çocuklarimdan ayrı kalmak istemiyorum.