EyAs gulsahgunees12 Evet çok şükür korkulacak bisey yok zaten yarada değilmiş ben yeni doğum yapmıştım. Doğuma bağlı biseymis. Sen nasılsın canım? Nasıl oldun?
gulsahgunees12 EyAs çok şükür canım benim gözün aydın ben tedavi görüyorum 6 ay sonra tekrar testler yapılacak
Kbrnrkl gulsahgunees12 kanamam oluyordu ilişki esnasında 2 kere yakma tedavisi gördüm tekrar olmadı 4 senedir
gulsahgunees12 Kbrnrkl ben 1 yıllık evliyim çocuğum yok o yüzden yakma veya dondurma işlemini uygun görmedi doktorum o yüzden ilaç tedavisi görüyorum şu an bide Hpv 16 pozitif çıktı
gulsahgunees12 EyAs teşekkür ederim 🙏🏻 ilaç tedavisi görüyorum hem yara hem virüsü atmak için 6 ay devam edicem ilaçlara öyle
Yektek22 Honeyss merhabalar ben 19 ocakta rahim ağzı yarami yaktirdim ilk 12 13 gün kan gelmedi sadece sulu akıntı geldi 4 5 gündür de kan geliyor doktor normal dedi sizde de kan geldi mi işlemden sonra normal mi sizce
Yektek22 Sungerbob merhaba bende yaramı yaktırdım 19 ocakti ilk 12 13 gün hiç kan gelmedi sulu akıntı geldi şimdi kaç gündür de kan geliyor doktor nornal olduğunu söyledi ama tedirgin oluyorum sizde de kan geldi mi acaba