• Doğum
  • Sancı olduğunu nasıl anlarım

Kızlar adet ağrısı gibi bi ağrıyla uyandım ama girip cıkan bi ağrı değil devamlı olan bi ağrı süre tutmam gerekiyor mu 39 haftalığım ve rahatsız edici bi ağrı suanda uykudan uyandırdı

Kasılma olabilir canım kaç dakika da bir geldiğine bak kasılmaları kontrol edebileceğin programlar var

Merve20 bebekte hareketsiz taş gibi toplanmıs bi tarafta normal mi acaba kasıma sayrdan takip etmeye basladım

Htcdgrl bende öyle uyandım regl ağrısı gbi kasık ve bel ağrısı. Doktor gitmeli mi bilmiyorum

Htcdgrl Benim bi yere toplanmış hareketsiz su an sancıdan mı acaba. Aynı şeyleri yaşıyoruz su an

Merve20
        Benimde ara ara kasılmalarım oluyor bazen gün gün bazen bi kaç saat sürüyor arası sizin nasıldı 32+5 bebeğim 2600dedi kilosu için

Htcdgrl benim de geçmiş canım, sabah yine vardı kasılma regl ağrısı gbi bel sancı uyumusum su an yok bebekte hareket ediyor

ahsengl normal bebek toplanması o . Kasılma dediğiniz de bebek toplanırken aynı anda bel ve kasıkta kendini hissettirecek şekilde adet sancısı gibi sancı girer. İkisi aynı anda olur.

Sizin bahsettiğiniz bebeğin bir tarafta toplanıp sonra yumuşaması bu normal