• Doğum
  • Sancı olduğunu nasıl anlarım

Htcdgrl benim de geçmiş canım, sabah yine vardı kasılma regl ağrısı gbi bel sancı uyumusum su an yok bebekte hareket ediyor

ahsengl normal bebek toplanması o . Kasılma dediğiniz de bebek toplanırken aynı anda bel ve kasıkta kendini hissettirecek şekilde adet sancısı gibi sancı girer. İkisi aynı anda olur.

Sizin bahsettiğiniz bebeğin bir tarafta toplanıp sonra yumuşaması bu normal

Htcdgrl Sizin kanala yerlesmedi mi, doktor bana 39-40 ı bulmaz dedi ama bilmiyorum . Ben de çok yoruldum senelerdir hamiş gibiyim resmen🥹🥹

Merve20 herkeste aynı olmuyor. 35+2 yim şuan . Dün rutin kontrol e gittiğimde nst de düzenli ağrılarım çıktı bende herhangi bir ağrı veya acı hissi yoktu bende bebek toparlanıyor sanıyordum . O sertleşmeler başladığında nst cihazıyla orantılı olarak cihazda ağrı gösteriyor. Erken doğum riskim var malesef tedaviye başlandı durabildiği kadar bekleticez anne karnında. O yüzden her gebelik bir olmuyor takip edin ağrı hissi yaşamasanız bile karında bi tarafta sertleşme ler arttığı zaman dr a gidin muhakkak

Sevgii27 yok kuzum henüz kanala girmedi maalesef son gittiğimde aynıydı bakalım 40 a kadar vakti var dedi doktorum

Htcdgrl Aynen öyle son haftasında giren bebişlerde oluyor canım vaktinde gelsin minnoşlar