Mahirissmoms zeynep1357 tabiii canım oluyor ama Erkek olan herkesin öyle oluyor sağlıklı olsunda Kız erkek farketmiyor canım Rabbim gönlüne göre versin 🥰🥰🥰
Aysnr11 Mervesrsy Benim ki mart sonu nisan başı gibi henüz belli değil geç döllenme olduğu için 😄 Bakalım ilerleyen haftalar da sat a göre olursa mart doğumlu olacak 🥰
Mervesrsy zeynep1357 ay inşallahhhh cinsiyeti öğrenince yazarız tekrardan doğru mu bakalım arkadaşımın da oğlu oldu o da hep uyuyordu ama bu genel sorun da olabilir bilemedim 😅😅
Mahirissmoms Mervesrsy bence erkek çocuklarda öyle oluyor Benm çevremde bütün erkek çocukları aşırı uyku yapıyor ağırlık uyku hali gezdim ben oğlumda 3 ay sabaha kadar uyurdum hiç uyanmazdım öğlen yine uyurdum😁😁😁
Mervesrsy Mahirissmoms aynen su anki beni anlattınız sanki öğlen olmasa ikindiden sonra hep pert akşam bir daha gece bir daha 😅😅😅😅
Mahirissmoms Mervesrsy aynen bende öyleydim hep uyuyordum iş yapamıyordum asla yorgunluktan bide vucudummm cok agrırdı uykusuzluktan Şimdi tosunum var 😁😍
Eloeray bitanemiz24 benimde 5 temmuz mart başı gibi olucal görümüyor allah nasip ederse 🙏 Rahimde büyümesinr bağlı yanlarda rahimi tutan bağların gerilmesi sebebi ile kasıklarda oluşan ağrılar çok normal zamanla vücudumuz uyum sağlıcak bu durum ortadan kalkıcak
bitanemiz24 Eloeray aaaa cok sevindim aynıyız kalp atışını duydunuz mu yarın gideceğim ben inşallah duyarım 😇
Eloeray Ne bulantım oldu ne kusmam oldu ne aşerme ne uyku hali sadece yiyorum sürekli acıkıyorum bakalım beni ne bekliyor 🥰☺️
SeydaaYlmz Eloeray merhaba benim doktorum bana awamys diye burun spreyi yazmıştı ama kalkmış o bulamadım hiç bir yerde başka alabileceğim burun damlası var mı acaba
Instauser Halsizlik ve bulantı çok kızlar. Hayat kalitem çok düştü. Buzdolabı kokusundan dolayı mutfağa giremiyorum. Zor ama geçecek bebeğim sağlıklı olsunda.
Eloeray bitanemiz24 çok oldu ben duyalı sen temmuz demişsin çok pardon ben haziran 5 son adet tarihim 😍 bn 11ci haftamı dolduruyorum yarın senin doğum zamanı nisan başı mart sonu olabilir evet 🙏☺️