• Gebelik
  • Sadece akşam yüksek olan tansiyonn

30 haftalığım sadece akşamları 13 8 13 9 oluyor gündüzperü hiç bir problem yok bu sorun olur mu doktora soruyorum tek bir kez yüksek olması sorun frğil dedi sorun olsa hep yüksek seyretmez mi çok yoruldum artık

Ervaduru 14 olur ise daha riskli bence doktor bana öyle demişti çünkü bilmiyorum yine de. Takipte olman iyi tabi. Ama streslendikce artıyor bu meret

peri5860 ya ekstra hiç bişey yemiyorum etmiyorum bide doktor günde 1 kez bak dedi ben 3 kez bakıyorum sabah bişey yok öğleden sonra bişey yok bu saatlerde son gğnlerde böyle

peri5860 sagol canım en azından bu tarz sıkıntı yaşayan vardır belki diye

Ervaduru Bak benim de neye en çok stres olduğumu iyi biliyorsun hiç durduramıyorum pişmanlık içindeyim. İçim içimi yiyor ama kendime yapiyorum.

@Ervaduru
          Gebelikle birlikte tansiyon rahatsızlığım çıktı sınır 15/9. İlaç kullanmama rağmen 14/8ı görüyorum doktorlar normal diyor 15 riskli stres yapma kendine akışına bırak fazla kafaya takma tansiyon işini tehlikeli evet ama düşündükçe daha çok yükselir

Ervaduru akşamları seni sinir eden bir şeyler mi oluyor acaba strese giriyor olabilir misin

peri5860 kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum tam dedim csnım börek vekti bakayım düşükse yiyeyim diye

Hazalibis doktora soruyorum hatta iki farklı doktora sürekli yüksek olmadığı için sıkıntı değil diyor inan 3 kez bakıyorum sol taraftan agrı kalkıyor kafamdan bende zaten baş ağrısı sıkıntısı vardı sizin bu tükseligge füşmüyorsa günde tek bir kere yüksek diye sallamıyor doktor.

Mamasu ya yok aslında relax takılmaya çalışıyorum son günlerde bu şekilde hatta gündüz bişey yok diye akşamları bakmıyordum neredeyse

Ervaduru 15/20 dk dinlendikten sonra ölçün sınırda değil zaten çok sıkmayın canınızı 🌺

Ben geçen haftalarda böyle oluyordum. Sonra sıcak havanın etkilediğini farkettim. Baktım yükseliyor serin bi duş alıyorum düzeliyor. Birde sade soda içiyordum hergün en az 1 tane o da yapıyormuş kestim içmeyi. Olmuyor şimdi. Dikkat et bakalım belki yediğin birşey yükseltiyordur