Furelcag Serap-asel sana iğne yaparlar eğer gerek duyarlarsa 24 saat sonra etkisini gösteriyor ama. Bebeğin küçük değil kuzum doğarsa da korkma sağlıkla doğar ben doğurdum ordan biliyorım😊
Serap-asel Furelcag ayyyyy Allah sesınızı duyan valla kahroldum inanın çok saolun hepınız Allah ne muradınız varsa versin dua edın bana yeter
Nurhayatt41 Serap-asel yani ben birinden aldım meyve sıkacağını gecici olduğu için onla yapıyorm. Sen alabiliyosan al alamıyosanda havuç ye hertürlü yerine geçer bence.
Serap-asel Nurhayatt41 suan havuç yıyorum salatalık yiyorum sırf su çoğalsın dıe okadar çok su içtim ki bugün
Nurhayatt41 Serap-asel aynen iyi yapıyosn az kaldı sabredelim aramızda çok yok ztn sağlıkla gelirler inşallah🤲🏻
Mutluanne66 Serap-asel valla kuzum ben 4 doğum yaptım hep te bu sıkintidan dolayı erken doğum oldu ben hiç bir şekilde önüne gecemedim yanımdan su şişemi ayirmazdim am a pek işe yaramıyor tamamen vücutla alakalı bir şey bence
Mucizeeeee1 Serap-asel sizin baska derdiniz mi yok Allah askina 36 haftalik dogumlar erken dogum bile sayilmiyor artik neden bu kadar agliyorsunuz ya baska birsey olsaydi ne yapicaktiniz halinize sukredip bebeginizle son zamanlarinizi mutlu gecirmeye calisin bence
Serap-asel Mucizeeeee1 insanın elımde olan bısey deıl ki kafaya takıyo insan bulmana kadar hersey çok ıyıydı daha geçen hafta gttım gayet ıyıydı 1hafta snra suyu biraz azalmış demesı benı çok üzdü erken doğup küvete gırsın istemiyorum 😢
Serap-asel Şuan doktordan geldim çok şükür hersey ıyı dedı suda daha fazla azalma yok aynı devam dedi kılosuda ıyı çok şükür Allah’a az kaldı 31agustos yada 4eylulde doğum olcak allahın ıznıyle