hsizyl Serap-asel ya bilmiyorum bana doktor 36.haftamda böyle giderse almak zorunda kalacağım demiştiçok azdı suyum ama benim. arastırdım havuç suyu önerisi fazlaydı kullandım ve gerçekten işe yaramıştı sen yine bi kaç yere bak kuzum havuçta ye olmadı
Serap-asel hsizyl öyle yapcam şu içmekten çatladım valla okadar çok içtim ki bugün artık ağlamaktan korkudan suya saldırıyorum
hsizyl Serap-asel ya bnde cok agliyodum dogum yapana kadar ağlama bebisin icin vucudundan çok su kaybı yaratma .. veyinede çok sıvı al ihmal etme ❤️🌸
Furelcag Serap-asel benim kızım 36+2 de doğdu suyu neredeyse bitmişti acil sezaryene girdim, sağsalim kucağıma aldım elhamdülillah, ciğer geliştirici vuracaklardı ona bile gerek duyulmadı. İnşallah sende sağlıkla bebeğine kavuşursun ini ferah tut 🤲
Furelcag Serap-asel sana iğne yaparlar eğer gerek duyarlarsa 24 saat sonra etkisini gösteriyor ama. Bebeğin küçük değil kuzum doğarsa da korkma sağlıkla doğar ben doğurdum ordan biliyorım😊
Merveeemelekkk Serap-asel aglayipta kendini bebisini üzme strese girme canım benim 17. Haftamda suyu az dediler bende aynı kendimi helak ettim ağlaya ağlaya havuç suyu iç dediler hergun havuç suyu içtim 1 bardak Taze sıkılmış ve 1 ayın sonunda bebeğimin suyu normale döndü çok şükür hatta suyum geldi hastanede yattım 11 gün çok şükür suyu gayet normal şuanda bebekde iyi havuç suyunu kestim zaten iyi dedikleri zaman şuan 31 haftalık hamileyim seninde son haftalarin zaten kendini çok strese sokup üzme canım düzelir inşallah
Papatya_kokuyo5 Serap-asel yok canım oğlumda 30 haftalıkken denildi suyu az diye bol su tükettm bide kış çocuğuydu havuç zamanıydı bol bol yedim 40+2 de oğlum geldi😂😂ama sıvı tüketimine dikkat et ve sızıntı şeklinde suyun gitmedikçe sıkıntı yok❤️
Serap-asel Papatya_kokuyo5 saol canm ama işte sızıntı olup olmadığını anlamıyorum kı bazen ıslaklık olyo ama normal akıntımı sumu anlamıyorum ki