3_fistikannesi Poncik38 bende bende çok korkuyorum 3. Olmasına ramen. Sonrada diyorum tecrübelisin sakin ol diye. Benim ilk ikisi erken gelmişti bu uzun sürdü sanki.
3_fistikannesi sfnr0 iyi o zaman beni boşuna korkuttu desene çok minnoş küçük falan dedi. Bana da 35 e kadar dayanmaz gelir dedi gelmiyor 😀
Gizemmiray35 Sukran2022 beni acil sezeryana aldılar bebeğim küçük biraz ama sağlıklı çok şükür 2850 kilosu boy 47cm
3_fistikannesi G12s_18 demi yaa aynen ailecek abla abi bana 4 gözle hanımefendiyi bekliyoruz. Eşim hergün 10 kere görüntülü. Arayıp sen daha dogurmadın mı diyip dalga geçiyor 😀
3_fistikannesi Pinklove sorma yaaa gelseler biran önce hergün akşam kesin bu gece sancım olacak diye yatıp sabah Bi uyanıyorum turp gibiyi. 😀
3_fistikannesi Beyza01 bende hergün bekliyorum valla. Bide hastanem uzak 2 saatlik yol yetişemezsem diye de korkuyorum 🤦♀️
3_fistikannesi Nurhayatt41 inşallah çıkar hemen alırlar doğuma 4 defa bağladı nst ye hiç birinde de çıkmadı. Her gitmemde yanımda atanların çıkıyor direk doğuma alıyor ben bekliyorum 😀
Nurhayatt41 3_fistikannesi inşallah çıkar ama zannetmiyorum sancı mancı hiç bişey yok gelmeye pek niyeti yok gibi 😀
3_fistikannesi kahvesever__ aynen yaa bide herkez arayıp duruyor sanki yıllardır hamileyim. Sen daha dogurmadın mı diye 😀
3_fistikannesi Elenora erken daha yaklaştıkça daha çok korkuyor ve heyecanlanıyorsun. Ben öyle oldum yani. Doğum korkusu sardı baya 🤦♀️
3_fistikannesi Nurhayatt41 ben ilklerde öyle olmuştum hissetmiyordum ama nst de çıkıyor Du sancı bakarsın öyle olur 😀