Pinklove 3_fistikannesi öff benimde kaynanam bezdiriyor beni her gün arayıp doğur atık doğuramadınmı diyor
3_fistikannesi Nurhayatt41 ben ilklerde öyle olmuştum hissetmiyordum ama nst de çıkıyor Du sancı bakarsın öyle olur 😀
Melekinci Mariyete evet spinal. Bu benim 2 ci sezeryan olucak 5 yil aradan sonra. Ilkinde de spinal olmusdum.
Nurhayatt41 defneveannesii_ aynıyız bende belli değil darısı başımıza 🙃 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🏻
defneveannesii_ Nurhayatt41 Amin inşallah çok teşekkür ederim🫶🏻 Sen de sağlıkla kavuş Allahın izniyle🌸 cinsiyet ne?🤭
Buse__ylmzz07 3_fistikannesi yok hiç bişey yapmıyorum ya bugünden itibaren başlicam bu yerde çömelerek yürümeye falan kanala yönlendiriyim bebişi
bzey 40+2’deyim. Yürümediğim yol , merdiven kalmadı. Çök kalk yapıyorum bana mısın demiyo bizim oğlan :(( etrafımda bi kısım daha doğurmadım mı? Diğer kısım oğlan çocuğu 10 gün geç gelir diyo kafayı yemeden doğursam bari😂
m_Kubra_m 38+2 gelmeye niyeti yok 37+6 da kontörle gittimde kilosunun 3800 dedi bakalım 40 geçerse kaac kilo doğacak
3_fistikannesi Kubra0505 bende yarın 38+0 hiç sanki doğuramayacakmışım ömür boyu böyle kalacakmışım gibi 😀