Poncik38 3_fistikannesi arada oluyor yalancı sancılar. Bide çok ağırlaştım artık ya . Bi an önce dogursam da kurtulsam diyom . Bi taraftan da çok korkuyorum dogumdan 😑
Buse__ylmzz07 Poncik38 tam bu ikilemdeyim bende ya🥲 hem korkuyorum hem de artık zorlanıyorum doğurmak istiyorum
3_fistikannesi Poncik38 bende bende çok korkuyorum 3. Olmasına ramen. Sonrada diyorum tecrübelisin sakin ol diye. Benim ilk ikisi erken gelmişti bu uzun sürdü sanki.
Aysel_zaza Poncik38 Yalanci danci nasil oluyo 39 haftami doldurdum bugun ama yalanci sancimi deyilmi ayirt edemiyom, bide basi kanala girdimi girmedimi anlasam
sfnr0 3_fistikannesi benimde 37+6. 36. Haftada nst de sancı çıktı doktor nidicard verdi 1 hafta bekletelim dedi şimdide gelmiyor 😂 bu arada 37+0 da bizimde 2850 Gr ve haftasıyla uyumlu dedi.
3_fistikannesi sfnr0 iyi o zaman beni boşuna korkuttu desene çok minnoş küçük falan dedi. Bana da 35 e kadar dayanmaz gelir dedi gelmiyor 😀
3_fistikannesi G12s_18 demi yaa aynen ailecek abla abi bana 4 gözle hanımefendiyi bekliyoruz. Eşim hergün 10 kere görüntülü. Arayıp sen daha dogurmadın mı diyip dalga geçiyor 😀
Poncik38 Buse__ylmzz07 aynen valla . Bu ikinci doğum olacak benim ama bunda aşırı korku var içimde. 🫣 hayırlısıyla kucağımıza aliriz inşallah Bi an önce 😍
Buse__ylmzz07 Poncik38 benimde ikinci 🫣 ikinci olunca daha çok korkuluyor sanırım biliyoruz ya o sancıyı doğum anını vs . İlk doğumumda hiç korkmadım hep pozitif doğum düşündüm biraz zor geçti açıkçası şimdi de içim korkuyor
Eday19 Poncik38 benimde 2.doğumum olcak bende de çok korku var az çok neyle karşılaşacağımızı bildiğimi için galiba 37+6 benimde kilosu boyuda öncen gidiyor doktor ilki nezaman doğduysa Buda ona yakın doğar dedi kızım 40+4 de doğmuştu
Poncik38 Buse__ylmzz07 bazen kendi kendime diyorum korkudan nerden giristim bu işe diye. 🤣 Allah yardimcimiz olsunn
3_fistikannesi Elenora erken daha yaklaştıkça daha çok korkuyor ve heyecanlanıyorsun. Ben öyle oldum yani. Doğum korkusu sardı baya 🤦♀️
3_fistikannesi kahvesever__ aynen yaa bide herkez arayıp duruyor sanki yıllardır hamileyim. Sen daha dogurmadın mı diye 😀
Gizemmiray35 Sukran2022 beni acil sezeryana aldılar bebeğim küçük biraz ama sağlıklı çok şükür 2850 kilosu boy 47cm
3_fistikannesi Nurhayatt41 inşallah çıkar hemen alırlar doğuma 4 defa bağladı nst ye hiç birinde de çıkmadı. Her gitmemde yanımda atanların çıkıyor direk doğuma alıyor ben bekliyorum 😀
Beyza01 39+2 biz de beklemedeyiz her an acaba geliyor mu modundayım. Hava da çok sıcak nasıl olacak bilmiyorum valla
3_fistikannesi Beyza01 bende hergün bekliyorum valla. Bide hastanem uzak 2 saatlik yol yetişemezsem diye de korkuyorum 🤦♀️
3_fistikannesi Pinklove sorma yaaa gelseler biran önce hergün akşam kesin bu gece sancım olacak diye yatıp sabah Bi uyanıyorum turp gibiyi. 😀
3_fistikannesi Buse__ylmzz07 tek belirtim bebeğin kasılmalar çok kasılıyor toplanıp kalıyor. Evet herşeyi hazır ama kendisi yok hala 😀 sende durumlar nasıl.. Hurma falan yiyormusun
Buse__ylmzz07 3_fistikannesi yok hiç bişey yapmıyorum ya bugünden itibaren başlicam bu yerde çömelerek yürümeye falan kanala yönlendiriyim bebişi