Tgcgkhn SeydaaYlmz ah normal doğum düşünüyorum birde sabah duş alıp gideceğim direk şuan ağrım sabit kalkmak istemiyorum ya
Gizmmis Tgcgkhn sıcak su açılmayı arttırıyor duşa girseniz bile sıcak su kullanmayın Rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin
EbrKzlky Tgcgkhn Hiç korkma ozaman canım 😍 Sağlıkla gelsin insallahhh 😍 güzel heycanlar bunlar, su akıp öyle güzel yolunu buluyor Allah öyle güzel yardım ediyor ki içini ferah tut 😍 2.doğumumu bekliyorum bende vaktinde gelmesini.. bizlerede dua et 🤍
Tgcgkhn EbrKzlky hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah kuşum Allah herkesin yardımcısı olsun normal doğumdan korktum şuan vallahi birde hafif kan var ama açık pembe kan sulandırıcı kullanıyorum diye normal mi
Dogaclk EbrKzlky yanlis birsey soylemedim zaten suyunuz gelmedigi surece cekebildiginiz kadar evde sanci cekin dedim. Benim de dogumum su gelmeden oldu. 36. Hafta olmasi telas hissettiriyorsa tabiki doktoruna gorunsun en dogrusunu kendi hisseder.
EbrKzlky Tgcgkhn nişan olabilir, nişan kanlı gelir biraz. Sancın varken gelmesi nişana işaret ☺️ Sabaha git sen ☺️
5678_ Tgcgkhn evinin temizliğini işini yap canısı git gel sürekli benim eltim hep diyo sancı hemen gelmiyo ara ara geliyo panik yapma çok ileri giderse de sıcak su kaynatip etrafıma battaniyesi sarıcam üstünde durucam buharı rahmime değecek şekilde acilma oluyomjs öyle sancini da sonuna kadar çek canım hastane insanı mahvediyor
EbrKzlky Tgcgkhn gitme imkanın varsa al bi duş git canım için rahat etsin. Bende şimdi merakla beklerim haberlerini 😍
Tubaserce Tgcgkhn oğlumda 2 cm açıklığım vardı 37. Hafta da nişanımda geldi ama 40+1 oldu yine de gelmedi suni sancı ile başlattık Nst de sancım da çıkıyordu ama gelmek istemedi sonu sezeryan 😞
Aleyna-- Tgcgkhn hiç uyuyamayacak gibiysen hastaneye gidip Doktorunu çağırmanı öneririm çünkü hareket ve egzersizle açılmayı arttırabiliyorsun o kadar yorgunken normal doğuma girmeyi sağlıklı bulmuyorum ben şahsen. Tez vakitte sağsalim kucaklarsın yavrunu inşallah
Tgcgkhn Aleyna-- suyum gelirse korkusundan uyuyamam ya korkuyorum da doktoruma yazmadım sabah gideceğim diye