EbrKzlky Tgcgkhn Yalancı sancı da olabilir bi takip edersin sabahta için rahat etsin bi gidersin 😌 Kasma kendini senin gerilmedende sertleşiyor olabilir ☺️ geçmezse zaten belli eder kendini Allahım sağ sağlim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin 😍
Tgcgkhn EbrKzlky dua et ya bebek hareketli allahtan o yüzden rahatım hareket etmese daha çok problemdi benim için kendi doktoruma hiç yazmadım sabah hemen gideceğim 🤦🏼♀️
EbrKzlky Dogaclk herkesde su gelmiyor 😌 sancıların sıklığı nişan vs önemli.. doğum anında geliyor bazıların suyu benimde öyle olmuştu.. yanlış bilgi olmasın diye dedim 🙈
Dogaclk EbrKzlky yanlis birsey soylemedim zaten suyunuz gelmedigi surece cekebildiginiz kadar evde sanci cekin dedim. Benim de dogumum su gelmeden oldu. 36. Hafta olmasi telas hissettiriyorsa tabiki doktoruna gorunsun en dogrusunu kendi hisseder.
EbrKzlky Tgcgkhn dualarım seninle inşallah merak etme 😍 çok şiddetli bi ağrın yok yalancı sancı olabilir canım son zamanların çok normal şimdi böyle şeyler yaşaman😍
EbrKzlky Tgcgkhn dinlendikçe geçmiyorsa duş aldıktan sonra hafiflemiyorsa giderek şiddetleniyorsa anlarsın zaten normal sancıdan farklı oluyor, düzenli oluyor geçmiyor yani
SeydaaYlmz Tgcgkhn 2 cm açıklıkla acile gitmiştim ama benim şansım vardı o gün akşam 8 de doğum yapmıştım
Tgcgkhn SeydaaYlmz şimdi yatıyorum sabaha doktoruma gideceğim belime de ağrı girmeye başladı başka nasıl anlarım
Tgcgkhn EbrKzlky anam erken diye hediyeliği çikolatayı sona bıraktım inşallah haftayı beklerz ya 🥹 Allah razı olsun
SeydaaYlmz Tgcgkhn duşa gir sıcak suya eğer ağrın kesiliyorsa yalancı sancidir kesilmezse doğum sancısıdır. Ve dakika tutmaya çalış 3 dakikada 1 e düşünce gidebilirsiniz ben öyle yapmıştım ilk doğumumda. İkinci de ise akşamdan ağrım vardı ve nişan gelmişti sabah kontrolüm olduğu için sabah gitmiştim direk doğuma almışlardı
EbrKzlky Tgcgkhn benim oğlumda 37 de geldi hatta ona convers örüyordum birini sancı çeke çeke ördüm bitirdim öyle gittim hastaneye gecenin 3ünde 😂
bendeanneoldum_ Tgcgkhn açıklığa Altan bakiyolar demi bana da çatı muayenesi yaptı çok acıdı ya sancılı sancılı öyle bakrsa hiç dayanamaz insan yaa
Tgcgkhn EbrKzlky 36 haftalık ama 39 ile uyumlu erken doğum riski var diye ciğer geliştirici yapılmıştı 🥹🥹
Mgunduz Tgcgkhn 32 den beri 1 cm açıklıgım vardı benimde 😞 2 gün önce gittim 2 cm olmuş çatı muayenesiyle baktı 35 haftalıgım şuandada ağrım yok ama 🤷♀️
Rabiamesut01 Tgcgkhn ah canım benim.. benimde 3 cm var ve ben 35 haftayım ve belim bacaklarım sızlıyor arada kasıklarıma vuruyor sancımın gelmemesi için full uzanıyorum 1 gün 1 gündür 🫤
Tgcgkhn SeydaaYlmz ah normal doğum düşünüyorum birde sabah duş alıp gideceğim direk şuan ağrım sabit kalkmak istemiyorum ya
bendeanneoldum_ Tgcgkhn yok ben daha doğmadim kız yeni çatı muayenesi yapıldı 39+1 haftalık benim ben ona soruyorum işte açıklığa bakarken sürekli alttan ellerini sokup bakacaklar mı zdiye
EbrKzlky Tgcgkhn Hiç korkma ozaman canım 😍 Sağlıkla gelsin insallahhh 😍 güzel heycanlar bunlar, su akıp öyle güzel yolunu buluyor Allah öyle güzel yardım ediyor ki içini ferah tut 😍 2.doğumumu bekliyorum bende vaktinde gelmesini.. bizlerede dua et 🤍