Merve_vrl Pinklove ayy değilim kız pek makyaj yapmam öyle düğün dernek vb olmadıkça bide yapınca da gül suyu ile temizlerim yüzümü hep. Ispartadan getirtiyorum 😂 şaka bı yana da genetik de olabilir,annem de ben gibidir 🧿
Sedefibrahim Pinklove sakın yapma ben yaptım kocamın sakalı gibi çıktı şoka girmiştim tabi kıl köküne bağlı herkeste aynı değil ama risk
_brcu88_ Pinklove ben almıyorum önce iple aldiriyordum kuaförde ama şu son zamanlarda aldırmayı bıraktım canım .ipe dayanabilirsen onlada aldirabilirsin
Tucemsiiii Asko ustura ile alıyorum ve sertleşme yada çok çıkma durumu olmadı ama sürekli alırsan belki Gürleşir ben 1 bucuk ayda bir falan alıyorum hatta belki daha uzun da oluyor almadan önce güzelce nemlendir öyle al
Merve_vrl Pinklove hahahhahaha hava atmak için 😂😂😂😂 kız sen çok güldürüyon beni Allah da seni bı ağrıda kurtarsın inşallah aminnn🌺🌺
_brcu88_ Pinklove bende de ağda sivilce yapıyor 😂hiç sevmiyor yüzüm agdayi ama artık takmıyorum bide çok aşırı rahatsız edici değiller o yüzden aldırmayı bıraktım açıkçası 😁🤭
Delidolu Pinklove sarışınlar girmesin demissinn 😃😃 bende bı sarisin olarak bugüne kadar yüzümü hiç almamışım 😃
zumrasmom1 Pinklove ben kas usturasi kullanıyorum yıllardır. Hem kolay hem tertemiz yapıyor. Hiç kalınlaşma yada çoğalma da olmadı şükür