Pinklove Eskiden ağda ile alıyordum, 3 aydır ağda vurmuyorum yüzüme leke bırakıyor çünkü. Artık doğum da yaklaştı tüyler belirginleşti, ne ile alıyorsunuz siz? Tüy dökücü krem ve ağda hariç?
Hilalllle Pinklove usturayla alıyorum 2 senedir yüzümü hamile kalmadan önce kendi kazer cihazımla lazer uyguladım aldıktan sonra fakat hamilelikte lazer leke yapabilir diye uygulamadım 8 aydır sadece usturayla alıyorum yüzümü önce nemlendiriyorum sonrada usturayla yukarıdan aşağıya doğru alıyorum kalınlaştırmadı hiç fakat hamilelikten kaynaklı çok hızlı çıkıyor tekrardan tek problem bu hafta 1 tekrar aynı şekilde alıyorum mecburen
gamzecgr Pinklove lazerliler gelmesin dedim napalım 😂 ben denemedim de aktarda bi ot vardı tüy dökülmesi için kullanılıyormuş onu bir öğren istersen fazla detay bilmiyorum da
gakkoyengee Pinklove esmerim kıllarımda yoğundur 4-5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ben yaşamadıysam kimse yaşamaz ama bıyık ve çene bölgesine sakın yapma bi kere yaptım kalınlaştı onun harici yanaklarım hep aynı kalınlıkta hem bi güzel oluyo makyaj bile farkediyor
Yenibirannee Pinklove ben yillardir kullaniyorum hic sertlestirmedi. Aslinda basliktan dolayı gelmicektim ama sarışınım 🤣🤣🤣
Elifdddd Pinklove hayır hiç sıkıntı olmuyor genelde artık tüylüsü tüysüzü onunla alıyor sadece cok cabuk cıkıyor yani günü kurtarmalık işlem
Pinklove Bernasnli lazerlerliler geliyor hava atmak için ben lazer yaptırdım yüzümde tüy yok deyip çıkıyorlar o yüzden öyle yazdım😂
Sevalinkaa Pinklove yoo valla ben lazer yaptırmıştım hamilelikte tekrar çıktı. Eğer acil dışarı çıkmam gerekiyorsa jiletle alıyorum yoksa iple alıyorum
Dau123 Pinklove bende yaptırıyordum bıraktım 2.5 aydır yapmadım baya kötü oldu ağda yaptırdım mecbur güneş kremi sürersen tekrar leke atmaz diyorlar da bilmiyorum ağda için mecbur yaptırdım valla
cokkasmabeabi Pinklove usturayla aldım jilet vursam aynı olurdu iğrenç oldu uzadı ağdaya çevirdim. Ağda iyi ama alerji yapıyor yuzumu. Almıcam o yüzden kanka biyiklarimi bile almıyorum bıktım hayattan jdkdkdm
Merve_vrl Pinklove Çok şükür bebek gibi yüzüm var cinimm😂🤭bugüne kadar hicbisey sürmedim gül suyu dışında ahahaha😂😂
myangelson Pinklove genelde usturayla alıyorlar ama ben ustura sürsem yüzüme kocamla ayna karşısında tıraş oluruz diye korkuyorum 😂😂😂😂 genelde bıyık için falan ağda ve ip kullanıyorum gerisi duruyor lazere gidersem inşallah bir gün yüzüm için de gidicem😂 ne çok sarı ne çok siyah ortası. Siyah gozukenleri alıyorum zaten
cokkasmabeabi Pinklove biz de o kıllı kadınlar gibi salalım gitsin o raddeye gelmek istiyorum jskdskdm