Nurcihannan Pinklove yüze sadece iğneli lazer işe yarıyor oda yogun tüylü olanlara önermiyorlar delik delik oluyor diye ben tüylüyüm baya bazen cımbızla bazen iple alıyorum bazende makineyle kısaltıyorum bıktım valla
Ebraz Pinklove valla ben evde lazer yapıyordum hamileliğimden beri yapamıyorum ağda ve cımbıza kaldım onlarda sertleştirdi ve çok dengesiz çıkıyor bu cımbız zaten illet bişey şu kıl tüyden öyle bıktım kii artık bacaklarım ayrı bikini bölgem ayrı yüzüm ayrıı koltuk altım kolum ayrıı keşke kadınlar kılsız yaratılsaydı ya kaş kirpik saç yeterdi 😏
Ebraz Pinklove ne yapcaz biz lazere gidiyim diyorum yaşım genç 2. Çocuk yapabilirim yine hormonlar aynı olucak kıllarım fenaa 😔
Merve_vrl Pinklove hahahhahaha hava atmak için 😂😂😂😂 kız sen çok güldürüyon beni Allah da seni bı ağrıda kurtarsın inşallah aminnn🌺🌺
Bramasole Pinklove braun fs1000 mini tüy alma makinası👌 ben bıyık ve kaş arası dahil bütün yüzümü alıyorum bununla. Kullandığım en işlevsel şey😄 jilet mantığıyla alıyor ama ilginçtir çok uzun sürüyor çıkması. Çıksa bile alması o kadar kolay ki hiç üşenmiyorum. 1 dk sürüyor bütün yüz😅 bıyık almak bir kaç sn falan baya güzel.
cokkasmabeabi Pinklove biz de o kıllı kadınlar gibi salalım gitsin o raddeye gelmek istiyorum jskdskdm
Sedefibrahim Pinklove sakın yapma ben yaptım kocamın sakalı gibi çıktı şoka girmiştim tabi kıl köküne bağlı herkeste aynı değil ama risk
Catsofmom Pinklove Ben kaş yukarısını epilasyon aletiyle alıyordum. Saç bitimine doğru ince saçlar için. Daha önce yüzümün diğer bölümlerini hiç almadım. Teyzemin hormon problemi vardı. Bildiğin adam sakalı çıkıyordu. O da ağda yapıyormuş. Kal usturası mantıklı geldi asfgjkş bende alayım
Hilal_blc @Pinklove Kaş usturasıylaa alıyoreeee bolca kremleyincee miss gibi oluyo hicte kalınlaşmıyor bu aradaaa yaşasın sexcccc 🦭 ahshjsjssj
Petrichorers Pinklove biri de sarışınlar için yazabilir mi benimkiler yüz tüyü olmayı geçti sakala doğru evrildi de 😥
gumiho Pinklove kaş usturası kullan, ben ev tipi lazer kullanıyordum ama süreçten dolayı 8 aydır kaş usturası kullanıyorum, artma kalınlaşma olmadı doğuma kadar ve sonrası işini görür hem de pratik daha sonra kendi yöntemine geçersin,
edadm Pinklove usturayla alıyorum yanaklarımı hiç kalınlaştırması. bıyık ve çene bölgesinde de ip kullanıyorum usturayla bi kez denedim sert çıktı iple devam edince eski hâline geri döndü
Aleyna_88 Pinklove kaç usturası deneyebilirsin bende esmerim ve yüzümde tüyler var alıyorum bir sıkıntı yaşamadım sadece çabuk çıkıyor ama çoğalmıyor. Ağdayla ayda bir yaparsın ama usturayla haftada bir ama iki dakikanı almıyor🙈