Zmr busra4161 1 hafta gerilik var ama sorun etmiyoruz bu durumları dedi size gerilik var falan demiş miydi
Pamugumgeliyor Eedakayae canim onemli olan kilolu degil saglikli dogmasi. Zaten dogunca kilo alacak yedikce emdikce. O yuzden hic canini sıkma
Eedakayae Pamugumgeliyor oylede ne bileyim muz yemezdim hergun muz yiyorum bide sanirim cevrede etkiliyo surekli az kilosu diyolar 6 aylik gibisin diyolar morelim sifir yani
sonsuzmasalim Eedakayae bana kilosu az geldi. Benimki 29 haftalıkken 1711kiloydu. Perşembe günü 33 haftalıkken yine kontrolüm var bakalım ne kadar kilo almış.
Eedakayae MinaYusuf ay boyle dedikce cok mutlu oluyorum allah razi olsun biraz olsun Morelim yerine geldi cok sagolun
Blackmelody Eedakayae her türlü meyve ama özellikle muz bebeğe çok kilo aldırıyor gerçekten :) bir de boza çok etki ediyor acayip derecede
Esracelik25 Bende dun kontrole gittim 30+3 haftaligim bi buçuk kilo dedi doktor haftasına uyumlu gayet iyi desede şimdi okuyunca bende acaba az mi dedim 🤔
Eedakayae Esracelik25 muz yiyin diyolar asiri muz tuketiyorum artik doguma kadar aldi aldi almadi yapicagimiz hic bisey yok
MinaYusuf Eedakayae ikizlerim 2.100 doğdu 3 numaram 2900 doğdu maşallah şimdi boylarıda kilolarıda yerinde sağlığı yerindeyse hiç dert etme doğduktan sonra kilosunu toparlar önemli olan sağlıklı kucağımıza almayı rabbim nasip etsin insallah
Eedakayae MinaYusuf aminnn insallah bi kucagima alsam saglikla baska bisey istememm Allah bagislasin sizinkileride canimmm
Blackmelody Eedakayae ya benim etrafımda 2900 doğan bebekler şimdi çok iri çocuk oldu hiç ilgisi yok lütfen kafayı takmayn önemli olan sağlığı :)
Eedakayae Zmr hic oyle bisey demedi aksine tam haftasinda gidiyo suyu felanda iyi kilosuna iyi dedi anormallik gormedi ama ilk gebeligim ve cok kafaya takiyorum
busra4161 Zmr bugun gttim 13gun gerilik war ama doktrum takcak bise yok dio cunku herseyi norml cıktı bebegmn bnm tahlillerm vs temiz cktı oyuzden hc takmyorum
Zmr Eedakayae birazda biz takıyoruz kafaya bazı bebekler daha kilolu olunca biz küçük mü acaba besleyemiyor muyum diye düşünüyoruz ama sağlıklı olsunlar toparlar inşallah