Eedakayae Bayanlar 32 haftalikken bebegim 1566 gramdi Sizce kilosu Azmi suan 34 haftaligim sizde kac kiloydu o haftalardayken ?
BuroMert Eedakayae 37 haftada 3 kilo 150 gr dı cuma doğum var sizinki iyi bence sağlıklı olsunlar da kilo alır ☺
Mavi20 Eedakayae doktorunuz yorumlamadı mı? Benim o dönem sizinkinden fazlaydı yaklaşık 2 hafta önden gidiyordu ama. Sağlıklıysa haftasıyla uyumluysa üzülmeyin.
Bskrt Eedakayae ben 31+0ım bugün 2300 gr dı doktorum 9gün ilerde dedi haftasından. Karşılaştırmak doğru değil ama sanki biraz az gibi kilosu 🤔 ultrasonda yanlış ölçüyor olabilir ya da minyon bir bebektir☺️ Doğumda 2500ü geçmesi yeterli zaten
Zmr Cuma günü gittiğimizde 35+4 haftasıydı 2300 gram küçük bebek tabirini kullanıyoruz bu durumlarda dedi doktorum çok takıyorum kafaya :(
Eedakayae Ozleeeem masallah ay Ben ne yicegimi sasirdim kilo alsin diye yani hic bilmiyorum ne yapicam cok kilolu olursa da dogumun zor olur diyolar Kimi dinlicegimi sasirdim
Pamugumgeliyor Eedakayae valla benimki 32 haftada 1736 gramdi, kaynanamla eltim kilosu 8 aylik olmasina ragmen bu kadar mi hala ddi canimi skti, ama doktor kilosunun normal oldugunu, zaten bu haftalarda 1700 lu kilolarda olmasi gerektigini soyledi
Eedakayae Pamugumgeliyor ya bende internierten bakiyorum normal diyo ama insanin cani sikiliyor ne olursa olsun sanki o kisa zamanda kilo alamicakmis gibi geliyo
Bhr075 Pamugumgeliyor Bizde 32 haftalığız, 2.100 kiloyuz bence 1700 çok az 32 hafta icin uygulamadada öyle yazıyor
Pamugumgeliyor Eedakayae canim onemli olan kilolu degil saglikli dogmasi. Zaten dogunca kilo alacak yedikce emdikce. O yuzden hic canini sıkma
Ozleeeem Eedakayae sen normalde neyi ne kadar yiyeceğini ayarla kilosuna takilma bence bu kadar :) onemli olan saglikli kilo almasi az yada cok deil