Birminikannesi1 Damla6116 ay valla hiç gözüm görmedi yedigimden eşimin de haberi yok asla izin vermiyor sağlıksız şeylere 😂 ama arada benim de ihtiyacım var coşmaya sende 1 defalık coş ama ipin ucunu tut kaçarsa tutamazsın bı daha 😂😂😂
Damla6116 Figen-7272 valla haklısınız . Süreç uzun ve iradeyi zorlayacak zararlı ama bir o kadar güzel gıdalar mevcut😂🙈
Damla6116 Senbenimmucizem aslında kola benim midemi çok yakar ya. Yanlışlıkla gazoz içmiştim uyuyamamıştım o gece 🙈
Egeminannesi Damla6116 o kdr da abartmayın canınız cskince yiyin iki üç paket yiycek halimiz yok bı kaç tane yiyin yani
gulcanak02_ Damla6116 normalde kolayı gözüm çok aramaz ama bu yazı çok sıcak geçirdik ne kadar suyumuda içsem koladan vazgeçemiyorum biliyorum zararlı hatta vicdan azabı çekiyorum ama elimden birşey gelmiyo
5995 _tuuggcce_ al benden de o kadar ne yesem mide yanması ekşimesi soğuk kahve diye ölüyorum içince de midem fena oluyor
Glrsa Ruffles sade patates cipsinde monosodyum glutamat yok bence birkaç tane yiyip aşerme hissinin geçmesi için alınabilecek en iyi cipslerden
caparjunior Damla6116 38. haftadayım ve canım ne zaman isterse yedim🫠cips kola fanta fastfood paketli dondurulmuş gıda çikolata. Gebelik şekerim çıkmadı çok şükür bebişim de 3.550 gr şuan😂 kendinizi sınırlamayın benim şahsi fikrim