Damla6116 Arkadaşlar gebelikte ara sıra da olsa kaçamak yapıypr musunuz ? 5 aylık gebeyim cips yemeyi o kadar özledim ki😂 ama vicdanım da elvermiyor 🙈
Minigiim-vebenn52 Cips yiyorum ama iki haftada bir filan kola içmiyorum asitli şeyler tüketmiyorum zaten mide hassas
_tuuggcce_ Canım isteyince yiyorum ben 🤫 özellikle tatlı isteğim en başından beri var mesela. Ama kola vs çok nadir içiyorum. Sadece şu son 1 aydır falan soğuk kahve içiyorum 🫶🏻 gerçi o da midemi yakıyo onu da içmiyorum 2-3 gündür 😅
5995 _tuuggcce_ al benden de o kadar ne yesem mide yanması ekşimesi soğuk kahve diye ölüyorum içince de midem fena oluyor
Birannis Arada bir az az tüketiyorum ikisinide çok aşırıya kaçmadan yiyip içebiliriz arada diye düşünüyorum tabi sonrasında vicdan yapıyorum ama gözüm kalacağına yiyim iciyim diyiveriyorum
Ezgiyildiz944 Damla6116 valla bende cips.kola tukkettim.bir.kac kez.ama.daha yemem.en çok çiğköfte canım.cekiyor.oda zararliymis
Semasyy Ezgiyildiz944 çiğ köfte ben yiyorum nesi zararlı anlamadım çok abartı acılı olmadığı sürece zararlı diye açıklama okumadım. Etli çiğköfte zararlıdır çiğ et olduğu için. Ama artık ülkede etli çiğ köfte satılması yasak yok yani
HandeGezer Ezgiyildiz944 etsiz çiğköftede sorun yok canım yiyebilirsin. Ben de ilk canım istediğinde korkmuştum ama doktor etli olmasın etsiz çiğköfte yiyebilirsin dedi. Neticede bulgur
Semasyy Damla6116 ayda ya da iki ayda bir de olsa paketin içinden iki üç tane cips yiyorum kendimi kısıtlıyorum tabi ama bazen çok çok nadir de olsa bardağın dibi kadar kola içtiğimde oluyor bizde beş aylığız abartmadan canımın istediklerini (her istediği zaman değil) yiyorum
Ezgiyildiz944 Semasyy zararlı olan listede çiğköfte de vardı ondan dolayı yemiyorum etli etsiz farketmiyor siz yiyin afiyet olsun
meryy2615 Bir ara canım çok istedi cips ve kola. Cips 10 adet falan yedim kola da çay bardagiyla içtim 🙊
Senbenimmucizem Damla6116 hamile değilken kola içmeyen ben hiç durmadan kola içmek istiyorum hafta da 1 felan içiyorum
Damla6116 Senbenimmucizem aslında kola benim midemi çok yakar ya. Yanlışlıkla gazoz içmiştim uyuyamamıştım o gece 🙈
Figen-7272 Bende 6. Ayimdayim ilk aylar cok dikkat ettim ama surec uzun bi yerde dayanamiyor yiyorsun abartmamak şartiyla .
Damla6116 Figen-7272 valla haklısınız . Süreç uzun ve iradeyi zorlayacak zararlı ama bir o kadar güzel gıdalar mevcut😂🙈
melekmommm Ezgiyildiz944 tamam işte etli olan zararlı normal çiğ köfte zararı yok canım. İlk üç ay çiğ köfteyle beslendim resmen öyle canım çakiyordu 😅
Aysnr11 Ezgiyildiz944 Yanlışınız var etsiz çiğköfte yiyebilirsiniz bildiğiniz bulgur ve baharat her yemekte olduğu gibi ne türlü zararı olabilir ki
Birminikannesi1 Damla6116 kola hiç içmedim 15 haftaligim 2 defa cips yedim ve paketin dibini gördüm 😂😂