Kaz Evet gittim şuanlık bir sorun yok erken gelmediği takdirde 29 Ağustos için gün verildi 😊🙏 siz ne durumdasınız
acilicigkofte Kaz ay hadi gözünüz aydın şimdiden sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 benim bebişin sancıları çoğaldı benim tansiyonum yükseldi doktor bir hafta daha tutabilmemiz lazım içerde dedi tansiyon hapı verdi erken doğumu engelliyormuş 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Minikayak24 acilicigkofte benim iğnesiz 35+6 da oğlum doğdu şuan 4.5 yaşına geldi nerdeyse bi sıkıntı olmadı küveze girmedi birden doğdu fark etmedim hiç 2400 doğdu yinede bi sorun olmadı Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin herkese inşallah❤️
1Almra_tas Bana da ciğer geliştirici iğne yapılmıştı açılma var diye 36 haftada doğdu oğlum bir hafta küvezde kaldı ciğerleri gelişmediği için inşallah bu gebeliğimde sorunsuz geçer zamanında ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sara-2007 Kaz kecmis olsun 36 iyi hafta drgilmi?neden ciger gelisdiricide vurdular? Zaten o haftalarda acilmazmi
Kaz Sara-2007 36 haftada değil 35. Haftada erken doğum riski bulunduğundan dolayı iğne yapıldı . Bir zararı olmayan bebegı geliştiren iğne
Sara-2007 Kaz evet banAda vuruldu erken doğum riskim vardi 28-ci haftada 25-36 haftalarda ciyer acilir diye biliyorum
acilicigkofte Sara-2007 36. Haftaya kadar erken doğum sayıldığı için vurmaları gerekiyormuş 36. Haftadan sonra bir sıkıntı olmuyor zamanında doğum olarak görüyorlar