Ebru_20 amin inşaallah cnm hepimize de
Eylül anneleri
Aysegul_3838 bol emzirme ve bol su içince kilo veriliyor diyorlar
Ebru_20 inşaallah bunda öyle olurim çünkü diğer ikisinde hep emzirme döneminde almışımdır
Aysegul_3838 inşallah almazsın canım
Ebru_20 inşaallah
Aysegul_3838 geceleri uykumu alamıyor gibiyim hep halsiz uyanıyorum canım hamdolsun iyi geçiyor sadece bu bir kaç haftadır fazla iş yapıyorum ondan kaynaklı Bel ağrım arada da kramplarım oluyor. Öyle yuvarlanıyoruz 😅 sen nasılsın nasıl gidiyor az kaldı kavuşmaya 🥹
Ebru_20 evet ama elim varmıyor nedense hiç anlamış değilim hep erteliyorum ağrılar arttıkça
Gonuel49 evet çok şükür az kaldı ne eğilebiliyorum ne kalkabiliyorum çatım çok ağrıyor hele belim kopuyor biran önce sağlıklı bir şekilde kurtulmak istiyorum
34+2 yim bende, odası hazır herşeyi hazır çok şükür sadece hastane için valizi hazırlamam lazım 🙏🏻😇
Aysegul_3838 inşallah canım inşallah 💖🤲
Gonuel49 ondan ondan😂 ikincide ne kadar az yük o kadar az yorgunluk diyorsun🤭 bir tane ped ya da bebiş için bez bile koymıycam çantaya, o derece bezdim😂😂
DeustchBurcu kız kaç çocuğun var valla merak ettim 😅 kim, ne bezdirdi seni bu kadar
- Düzenlendi
Gonuel49 bi kızım var 15 aylık, şimdi oğlum da oluyor hayırlısıyla yaş geçti bacım bana yeter Allah ömürlerine bereket versin. Kızım 5 çocuğa bedel🤭 doktoru ikna edebilirsem tüpleri bağlatıcam
DeustchBurcu Allah bağışlasın canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲 çocuğun eziyetliyse bişey diyemiyorum canım Allah yardımcın olsun. Benim ilk bakalım nasıl olcak endişeliyim baya🥹
Gonuel49 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle🤲🏻 kızım küçük doğdu, çok üstüne düştük biz de doğal olarak. O da hakkıyla gururuyla şımardı🤭 15 aylık daha yeni diş çıkarıyor, nazları görmen lazım🤦🏻♀️ ama bi gülüşü var ki insanı 15 yaşına geri döndürüyor 😇
52sareDeniz agırılarin artıkça daha hızlı hazırlayasın gelmeli canım çünkü her an her şey olabilir aniden doğumun olsa çantanız olmıcak