Ebru_20 yani aslında riskli değil ama ilk doğumum erken olduğu için doktor kesin değil ama erkende olabilir dedi eğer herşey normal olursa o zaman 2 Ekim de sezaryana alınacak canım hayırlısı inşallah

Aysegul_3838 geceleri uykumu alamıyor gibiyim hep halsiz uyanıyorum canım hamdolsun iyi geçiyor sadece bu bir kaç haftadır fazla iş yapıyorum ondan kaynaklı Bel ağrım arada da kramplarım oluyor. Öyle yuvarlanıyoruz 😅 sen nasılsın nasıl gidiyor az kaldı kavuşmaya 🥹

Gonuel49 evet çok şükür az kaldı ne eğilebiliyorum ne kalkabiliyorum çatım çok ağrıyor hele belim kopuyor biran önce sağlıklı bir şekilde kurtulmak istiyorum

34+2 yim bende, odası hazır herşeyi hazır çok şükür sadece hastane için valizi hazırlamam lazım 🙏🏻😇

Gonuel49 ondan ondan😂 ikincide ne kadar az yük o kadar az yorgunluk diyorsun🤭 bir tane ped ya da bebiş için bez bile koymıycam çantaya, o derece bezdim😂😂

Gonuel49 bi kızım var 15 aylık, şimdi oğlum da oluyor hayırlısıyla yaş geçti bacım bana yeter Allah ömürlerine bereket versin. Kızım 5 çocuğa bedel🤭 doktoru ikna edebilirsem tüpleri bağlatıcam

DeustchBurcu Allah bağışlasın canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲 çocuğun eziyetliyse bişey diyemiyorum canım Allah yardımcın olsun. Benim ilk bakalım nasıl olcak endişeliyim baya🥹

Gonuel49 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle🤲🏻 kızım küçük doğdu, çok üstüne düştük biz de doğal olarak. O da hakkıyla gururuyla şımardı🤭 15 aylık daha yeni diş çıkarıyor, nazları görmen lazım🤦🏻‍♀️ ama bi gülüşü var ki insanı 15 yaşına geri döndürüyor 😇

52sareDeniz agırılarin artıkça daha hızlı hazırlayasın gelmeli canım çünkü her an her şey olabilir aniden doğumun olsa çantanız olmıcak