Atlassmomm tabi son dönemlerde ödemeler çoğalıyormuş kilonuz da iyi
Eylül anneleri
Aysegul_3838 inşallah Allah kurtarsın sağ sağlim kucağınıza almak nasip olsun
Aysegul_3838 inşallah Allah gönlüne göre olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aysegul_3838 ben 78 le hamile kaldım 72 ye düştüm şu an 33+4 teyim 80 kilo oldum
Ebru_20 amin inşaallah sizi de kurtarsın sagsaglim
Ebru_20 ben çok almışım ya ama bebek iri diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ultrason da sat la aynı çıkıyor en son 2300 demişti iki hafta önce Perşembe günü kontrolüm var
Ebru_20 biran önce doğurmak istiyorum çok bunaldım hemde ağırlaştım çatım çok ağrıyor bide iki tane daha çocuk olunca çok zorlanıyorum
Hafizenurkocak doğum yaklaştığı için normal diyorlar ama ben en son 1 ay önce doktora gitmiştim suanki kontrolüm ise haftaya ben 31 de nst girmiştim sancılarım vardı o yüzden artık şiddetlendiğini düşünüyorum kendimce
Aysegul_3838 doğumdan sonra çabuk veriliyormus aldığın kiloyu kafanı takma canım bebeğin de kilosu iyi gayet
Ebru_20 evet biliyorum ama emzirme süreci var bide o zaman da aliyosun ister istemez
Aysegul_3838 Allah kolaylık versin inşallah canım
Ebru_20 amin inşaallah cnm hepimize de
Aysegul_3838 bol emzirme ve bol su içince kilo veriliyor diyorlar
Ebru_20 inşaallah bunda öyle olurim çünkü diğer ikisinde hep emzirme döneminde almışımdır
Aysegul_3838 inşallah almazsın canım
Ebru_20 inşaallah
Aysegul_3838 geceleri uykumu alamıyor gibiyim hep halsiz uyanıyorum canım hamdolsun iyi geçiyor sadece bu bir kaç haftadır fazla iş yapıyorum ondan kaynaklı Bel ağrım arada da kramplarım oluyor. Öyle yuvarlanıyoruz 😅 sen nasılsın nasıl gidiyor az kaldı kavuşmaya 🥹
Ebru_20 evet ama elim varmıyor nedense hiç anlamış değilim hep erteliyorum ağrılar arttıkça