Ebru_20 ben çok almışım ya ama bebek iri diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ultrason da sat la aynı çıkıyor en son 2300 demişti iki hafta önce Perşembe günü kontrolüm var

Ebus2045 riskli gebelik mi var erken doğum olabilir diyorsa hayırlısı olsun inşallah zamanında gelir Eylül de değil Ekim’de olur inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Ebru_20 biran önce doğurmak istiyorum çok bunaldım hemde ağırlaştım çatım çok ağrıyor bide iki tane daha çocuk olunca çok zorlanıyorum

Hafizenurkocak doğum yaklaştığı için normal diyorlar ama ben en son 1 ay önce doktora gitmiştim suanki kontrolüm ise haftaya ben 31 de nst girmiştim sancılarım vardı o yüzden artık şiddetlendiğini düşünüyorum kendimce

Ebru_20 yani aslında riskli değil ama ilk doğumum erken olduğu için doktor kesin değil ama erkende olabilir dedi eğer herşey normal olursa o zaman 2 Ekim de sezaryana alınacak canım hayırlısı inşallah

Aysegul_3838 geceleri uykumu alamıyor gibiyim hep halsiz uyanıyorum canım hamdolsun iyi geçiyor sadece bu bir kaç haftadır fazla iş yapıyorum ondan kaynaklı Bel ağrım arada da kramplarım oluyor. Öyle yuvarlanıyoruz 😅 sen nasılsın nasıl gidiyor az kaldı kavuşmaya 🥹