DeustchBurcu Allah bağışlasın canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲 çocuğun eziyetliyse bişey diyemiyorum canım Allah yardımcın olsun. Benim ilk bakalım nasıl olcak endişeliyim baya🥹

Gonuel49 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle🤲🏻 kızım küçük doğdu, çok üstüne düştük biz de doğal olarak. O da hakkıyla gururuyla şımardı🤭 15 aylık daha yeni diş çıkarıyor, nazları görmen lazım🤦🏻‍♀️ ama bi gülüşü var ki insanı 15 yaşına geri döndürüyor 😇

52sareDeniz agırılarin artıkça daha hızlı hazırlayasın gelmeli canım çünkü her an her şey olabilir aniden doğumun olsa çantanız olmıcak

Elif-d-s anladım canım geçmiş olsun sağlıklı olsun da sezeryanla olmuş normal olmuş fark etmez

Gonuel49 dikkat etmelisin kendine insan yapmayayım diyor ama mutlaka yapılıyor çamur bulaşık temizlik yemek bunları yapmak mecburiyeti olunca insan yoruluyor ama kendini de dikkat etmen gerekiyor bunlara yaparken

Ebru_20 yani ilk oğlumda biraz erken doğdu ama şükür kötü bişey yaşamadık inşallah vaktinde gelsin

Ebus2045 ne güzel benim yiyenin erken doğdu ve küvezde kaldı 7 gün ama bağışıklığı çok düşük hemen hasta oluyor o yüzden dedim

Ebru_20 34+3 olduk ama çantamız halen hazır değil bu hafta hazırlicam inşallah kızımdan fırsat bulursam tabi🙈😂

Ebru_20 hastane çantam tam bitmedi son bişeler sipariş ettim onlr gelsin yıkayıp paklayıp kapatıcam artık çantayı. Aslında şöyle bi baktığımda yapacak cok şeyim var. Evimi kırklamam lazım gerçi onun için bilerek bekliyorm son bir hafta kala abla alıcam eve. Saçımı boyatmam lazım beni mental olarak arşa çıkarıcak çünkü 😂 he bide hastane organizasyon ve hediyeliklerin hazırlanması var🥹

Tugraseda aynı durumdan yakiniyoruz öyle olursa benim de çok şey var yapılacak ev temizliği halı koltuk yıkama bebişin kiyafetleri yıkanıp ütülenecek ama canım isterse o da 😊 hastahane organizasyonu yapmayacağım ama hediye olarak magnet yaptırdım o hazır 😊

Ebru_20 ya organizasyon dediğime bakmayın bu işle uğraşan yakın bi arkadasım var cüzi bi ücrete şöyle minimal bi köşe yapmak istiyorum öyle düğün salonu gibi bişe değil. Ufak bi köşe olsun diye düşündüm. Zaten doğum ücreti almıs başını gitmiş bide buna ayrı bi bütce ayırmak istemem aslında ama oğluma yapmıstım bu evlatcığımında hatrı kalmasın hak geçmesin 🥹