Ada_ada Yenibirannee Gece gündüz 1500 kere tuvalete gitmek zorunda olmak🙈 Ahh hele ki gece kaç kere kalkıyorum, neyse son 1,5 ay kaldı inş.😂
Yenibirannee Ada_ada benimde nerdeyse 2 ayım kaldi son 60 gün 😅 bende kendime diyorum aksam 8den sonra su icmicem diye ama nafile susuzda duramıyorum 😅
Yenibirannee AybarsUmay_ bütün 20 senenin en sıcakları da bu seneyi vurdu şansımıza ya 😩😩 bu hafta iyi aslinda hava ama ben yinede terliyorum 🤷🏼♀️🥴
Yenibirannee Busrata33 her gebelik farkli diyorlar ama sanki 2.si ilkinden daha zor geçiyor gibi geldi bana ya.. bende zorlanıyorum ki kolay kolay söylenen biriside değilimdir 🥴
Yenibirannee Hazalebru amin inşallah 🤗 şahsen secim hakkim olsaydı kesinlikle catlaklari secerdim galiba. 😅😅😅
Ervaa35 Yenibirannee ilk hamileliğimde oğlumda 7. Haftada sadece sabah kusması vardı geri iyiydim sımdı 2. Hamileyim okadar farklıki 5. Haftada bulantım basladı hala devam ve hiç gecmıyo sabahda kusma var ama bulantım hiç gecmıyo napıcam bilmiyorum
Yenibirannee Ervaa35 bende 2. Gebeligimde hastanede yattim mide bulantisi yüzünden. Ilkinden daha agir geçiyor. Allah yardımcımız olsun napalim 🥴 ilkiyle ikinci arasında kac yas olcak? Belki ayniyizdir bilgi alirim sizden 🤗🥰
Yenibirannee Rabiaa6 hepsini yaşamak çok zorlayıcı.. Allah’a şükür sonunda ki mükafatı güzel yoksa dayanılmaz ❤️
Yenibirannee TheMuhtesem hahaha suan kac haftaliksin peki? Senin 2yle benim 3. Denk gelir mi dersin? Düşünsene gene ikimiz yaz gebeligi icin dert yaniyormusuz 🤣🤣
Yenibirannee sevaldqn1 ay maşallah diyeyim o zaman. Sicaklarda bunaltıcı ama mide sorunun yoksa gerçekten cok şanslısın 🤩
sevaldqn1 Yenibirannee ilk 3 ay çok çektim mide bulantısından özellikle sabahları şimdi hiç yook bütün tiksinmelerim vs herşey geçti o siralar herseyden tiksiniyordum simdi yiyebiliyorum tiksindiklerimi biraz zor olsada🫠
Yenibirannee BirazbundanBirazondan1 eşler keyiften büyütüyor ama 😅benimkide gecen diyodu benim gobek boşuna büyüyor sen insan taşıyorsun diye 🤣🤣
BirazbundanBirazondan1 Yenibirannee benim eşimde hareketlerim kısıtlandıça o da der kolay değil sen bir insan dünyaya getireceksin der.