Yenibirannee TheMuhtesem benim bu 2. Eşimin tuzağıyla oldu daha ona güvenmem 🤣 simdiden kara kara düşünüyorum 🥴🥴🥴
Yenibirannee Ezoo28 benim bide ağızımda tad yoktu hic 9 ay boyunca saman yiyorum resmen. Ilk dogumumda odama gecer gecmez döner istemiştim 😅😅😅
Ezoo28 Yenibirannee benim tat vardı çok şükür ama kokudan dolayı yiyemiyordum şuan daha iyiyim şükür ki. 😀
Busrata33 yasemin9222 Doğursam da kurtulsam diyorum bazen,bazende şu sıcakta lohusalık daha zordur diye düşünüyorum 🤨 benimde heryerim yara oldu çok zor ya
Yenibirannee gulsahklkn ah canım ❤️ sonundaki mukafat için katlanıyoruz yoksa gerçekten cok hamile olmak 🥴🤩
Yenibirannee Ada_ada benimde nerdeyse 2 ayım kaldi son 60 gün 😅 bende kendime diyorum aksam 8den sonra su icmicem diye ama nafile susuzda duramıyorum 😅
Ada_ada Yenibirannee Bir de tam akşam 8’den sonra su içme perileri geliyor dimi?😂 Dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum ama nafile😀
Yenibirannee AybarsUmay_ bütün 20 senenin en sıcakları da bu seneyi vurdu şansımıza ya 😩😩 bu hafta iyi aslinda hava ama ben yinede terliyorum 🤷🏼♀️🥴
AybarsUmay_ Yenibirannee bu hafta bir gün sadece iyi geçti güneşsiz sonra yine devam. Ne günah işledik bilmiyorum bu sıcaklarda hamile kalacak 😂
Yenibirannee Ervaa35 bende 2. Gebeligimde hastanede yattim mide bulantisi yüzünden. Ilkinden daha agir geçiyor. Allah yardımcımız olsun napalim 🥴 ilkiyle ikinci arasında kac yas olcak? Belki ayniyizdir bilgi alirim sizden 🤗🥰
sevaldqn1 Yenibirannee bu sicaklarda ben bile bulantım olmamasina rağmen zorlanıyorum allah yardımcın olsun valla cano halimiz hal değil senin ki hiç değil inşallah bari son aylarinda rahat edersin😅
MerveTeyze cevriye35_ bal buna varım bu kesinlikle olmalı 42 kilodan 60 I zorlar oldum sabahları ayak tabanlarım bile ağrıyor basarken karnımda sanki kocaman karpuz bağlı beni aşağı çekiyor sürekli
e_blue_sky_a Yenibirannee ev işi yapamamak. Dün koca gün sadece oturma odamı temizleyebildim. Sonra rahim bölgeme ağrı giriyor ve ben devre dışı. 12deyim Keşke ilerleyen haftalarda bu durum değişse.
Yenibirannee G-k hemoraid icin doktora gittiniz mi? Ablaminda vardi doktor fitil ve krem verdi cok iyi geldi ona
selverg Yenibirannee mide bulantısı 🥹 doğuma iki ay kaldı ilacımı içmediğim gün sanki ilk aylardaki gibiyim 😔