Sesssi Yenibirannee sıcaktan sürekli terliyorum göğüslerimin kaşıntı ter yanma hassasiyeti tavan bi yere giderken mecburen daha sert sütyenler takmak zorunda olunca resmen yanmasından duramıyorum🥹🥹🥹
Busrata33 Yenibirannee gebelik kolestazı ve kaşıntı sıcaklarda kaşınmak öyle bir acı ki anlatamam 2 gebeliğimde de aynı şeyleri yaşamak 🥹
Yenibirannee Busrata33 her gebelik farkli diyorlar ama sanki 2.si ilkinden daha zor geçiyor gibi geldi bana ya.. bende zorlanıyorum ki kolay kolay söylenen biriside değilimdir 🥴
Marimari ben gebeliğimde en başa dönsem kesinlikle stres yönetimi olurdu, kendimi üzmez bebeğimi düşünmemezlik etmezdim daha güzel yönetmek isterdim yoksa sağlık olarak canım da çıksa bu kadar acıtmadı😪🥺
Hazalebru Yenibirannee çok şükür mide bulantısı yaşamadım ama cok erken karın çatlaklarım oluştu 😥 söylenilen herşeyi aldım uyguladım bana mısın demedi bu beni cok üzüyor 😧 çok şükür fazla kilo da almadım. Sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏
Yenibirannee Hazalebru amin inşallah 🤗 şahsen secim hakkim olsaydı kesinlikle catlaklari secerdim galiba. 😅😅😅
Yenibirannee Rabiaa6 hepsini yaşamak çok zorlayıcı.. Allah’a şükür sonunda ki mükafatı güzel yoksa dayanılmaz ❤️
Yenibirannee TheMuhtesem hahaha suan kac haftaliksin peki? Senin 2yle benim 3. Denk gelir mi dersin? Düşünsene gene ikimiz yaz gebeligi icin dert yaniyormusuz 🤣🤣
Fatima-06 Yenibirannee buyuk karinn yatdimmi birisi gerek kaldirsin beni 😀sirt agrisi birde bir is yamapiyorimm
Leocuk19055 Mide bulantısı kusmak öyle kötü ki gerçekten 😟 herşeye değer ne yapalım uzunda bekledik şikayet edemiyoruz 🤣
sevaldqn1 Yenibirannee sıcaklar dışında hiç bir şey zorlamıyor kesinlikle hamileliğim çok rahat geçiyor hiç hamile gibi hissetmiyorum gel gör ki artık 2 3 kez duşa girmekten usandım resmen 🥲
Yenibirannee sevaldqn1 ay maşallah diyeyim o zaman. Sicaklarda bunaltıcı ama mide sorunun yoksa gerçekten cok şanslısın 🤩
BirazbundanBirazondan1 cevriye35_ ayy ben bunu bir kaç ay önce eşime demiştim. Benle birlikte göbek büyütüyorsunuz sen taşısana diye 🤣🤣
Yenibirannee BirazbundanBirazondan1 eşler keyiften büyütüyor ama 😅benimkide gecen diyodu benim gobek boşuna büyüyor sen insan taşıyorsun diye 🤣🤣
cevriye35_ BirazbundanBirazondan1 Bende dedim daha bu dogmadan baska cocuk yapiyo son 3 ay sen tasisan olurdu dedim😂😂
Dolphin16 Yenibirannee şimdilik mide bulantısı ve sonrasında oluşan yüzümdeki kırmızı lekeler , alınganlığım insanlara tahammülüm kalmadı resmen , mide yanması , bel ağrısı, kokulara karşı hassasiyet K9 köpeği gibi hissediyorum kendimi çok kötü ….
Ezoo28 Yenibirannee mide bulantısı ve en önemlisi koku hassasiyeti ilk gebeligim ama güzel kokulara hasret kaldım yeni yeni düzeliyor kokular 😊
Yenibirannee Ezoo28 benim bide ağızımda tad yoktu hic 9 ay boyunca saman yiyorum resmen. Ilk dogumumda odama gecer gecmez döner istemiştim 😅😅😅
Nur-kaynak Yenibirannee son günler uyuyamama nefes alamama mide bulantısı iştahsızlık hepsı var bugün ıyıysem ıkı gün kötüyüm bunada şükür yine ama kötü geçiyor 😏
gulsahklkn Yenibirannee İlk aylar o kusmalar, son aylar uykusuzluk sıcak basmaları olmasa idare edilebilir belki 🙄
Yenibirannee gulsahklkn ah canım ❤️ sonundaki mukafat için katlanıyoruz yoksa gerçekten cok hamile olmak 🥴🤩