Nehirsude Kivircik01 inşallah ablacım Allah’ım en hayırlısıyla sanada nasip eder inşallah dün sözümü tuttum senin içinde okudum dua bir müslümanın başka muslumana ettiği dua daha tesirli olurmuş ☺️
Kivircik01 Nehirsude Allah razı olsun kuzucum çok teşekkür ederim Allah sağlıkla evladını yetiştirmeyi nasip etsin sana da inşallah 🙏🏻💙💙
GulserenKY Zeynep_Sedat Biraz inat ve özgürlük severdi pek karışırsın istemez kendisine. Kova burcu bir kızım olsun isterdim. Ama hem oğlum hem kızım koç 😁
Zeynep_Sedat GulserenKY bende soracaktım nasıl oluyorlar diye 🤭 inadı şimdilik çok aşırı yok ama özgürlük seviyor.. 🙂 Ben yaparım ben bilirim hep böyle. Oyunda Ben kimseye karışmayım kimse de bana karışmasın dokunmasın vs yapıyor
GulserenKY Zeynep_Sedat Evet ben bilirim bana karışmayın kafası oluyor. Özgürlüğümüze çok düşkünüz, kısıtlanmaktan hoşlanmıyoruz. Bide herkesle aynı olmayı sevmiyoruz herkesin yaptığı şeyler bize cazip gelmiyor. Sıradısı olmayı seviyorlar 😊
hayalim35 Kivircikkuala geçenlerde bi yazı gördüm eşime attım “ha akrebi sevmişsin ha Allah belanı vermiş aynı şey” die eşimde aynen öyle dedi😂