Nehirsude Kivircik01 vallaha abla dün burda trafolar patladı sıcaktan şimdi akşama kadar elektrik yok elektirik yoksa vantinatör ve soğuk suda yok😥
Kivircik01 Nehirsude evet evet bu kısımlarda böyle kuzum hemen hemen 5 mahallede patladı elektrik yok
GulserenKY Zeynep_Sedat Ne güzel burdan birini bulamasam da minik adamla aynı olmamız da güzel 🌹 Kaç yaşında peki Rabbım hayırlı ömürler versin
Nehirsude Kivircik01 eşim çalışmasa 5 dakika durmam Adana’da yemin ediyorum abla bu sene ayrı bı sene ya herşey ağır gelmeye başladı yemek bile yiyemiyorum😫
Nehirsude myangelson özür dilerim ama demezsen kendimi kötü hussediyorum 7 8 yş az değil diye düşünüyorum 😅ama yaşlı değil ben fazla küçüğüm bence
myangelson Nehirsude kız ne özürü estağfurullah 😅😅 nasıl istersen öyle söyle sıkıntı yok 😅 alışkın değilim sadece abla denmesine o yüzden 😅
Kivircik01 Nehirsude dur kız sakin olll az kaldı bitti bitecek yaz bu haftadan sonra daha serinler sabret kuzumm
Nehirsude myangelson bizim burda 4 yaştan fazlası abi abla olur sevgiden önce saygı geliyor abla demezsen hiç konuşamam ki😅
Nehirsude Kivircik01 ah keşke abla buluktan buz çıkarıp yiyorum sonra böbrek ağrısı çekiyorum yinede yiyorum bide bu günlerde aşırı hareketli şu iki gündür ebeler bu güne kadar süre vermişti 😅