hayalim35 Kivircikkuala geçenlerde bi yazı gördüm eşime attım “ha akrebi sevmişsin ha Allah belanı vermiş aynı şey” die eşimde aynen öyle dedi😂
GulserenKY Zeynep_Sedat Evet ben bilirim bana karışmayın kafası oluyor. Özgürlüğümüze çok düşkünüz, kısıtlanmaktan hoşlanmıyoruz. Bide herkesle aynı olmayı sevmiyoruz herkesin yaptığı şeyler bize cazip gelmiyor. Sıradısı olmayı seviyorlar 😊
GulserenKY Zeynep_Sedat Ama cok zeki oluyorlar gerçekten kafaları farklı çalışıyor. Zor çocuklar olmuyorlar ama bu devirde her çocuk farklı ya. Hem biraz da büyümüş size yardımcı olacaktır eminim. Ama biraz sahiplenici olabilir
alitalia Civciv53 yaa sonunda 350 yorumdan sonra aynı gün doğan birini gördüm 😍 yükselen burcun ne biliyor musun benim aslan 🦁
Civciv53 alitalia benim de başak 🤣 taşıyor musun özelliklerini peki birde kaç haftalık hamilesin merak ettim 🥰
alitalia Civciv53 evet taşıyorum ama aslan şuan daha baskın☺️ benim 4 yaşında bir oğlum var şimdi 21+2 haftalık kızımı bekliyorum 🌸 senin peki
Civciv53 alitalia bende şuanda daha çok başak burcunun özelliklerini taşıyorum. Benim ilk gebeliğim 16. Haftamdayım bizimkinin hep arkası dönüktü bakalım haftaya öğrenebilicek miyiz 🥰
alitalia Civciv53 hayırla sağlıkla gelsin inşallah minik kuzu❤️ insan cidden çok merak ediyor. Ben çok şükür ki erkenden öğrendim.
Civciv53 alitalia bazen yanılmalarda olabiliyor o yüzden tam manasıyla öğrwnmek için detaylıyı bekliyorum. Yeğenime önce erkek demişlerdi detaylıda kız olduğunu öğrendiler 🤣
alitalia Civciv53 baya geç olmuş. Biraz pozisyon biraz da doktorun tecrübesine bağlı aslında. Benim doktorum 10+2 de söyledi ilk değişmedi🌸 16dan sonra da kolay kolay yanılma olmaz artık