Feryyy sacmalamakizim evet kırmızı değil cünkü silik ama kuruma cizgisi dediğiniz olay 5 dk dan sonraki hatta 1 saat 2 saat bekletince olan bir durum bu ben testi yaptım 5 dk doldu yada dolmadı resim cektim zaten kurumada test sararıyor test mesela suanda kurumuş o cizgi bile yok gitmiş sarartıdan
Damla-a Feryyy 7 gün önceydi 😂 içime doğdu bi akşam yaptım ve inanamadım sonrasında gece kalkıp tekrar yaptığımda daha belirgindi
Feryyy Damla-a milletin idrar testi pozitif kan testleri negatif postlarını okudum da yine ümitsizliğe kapıldım resmen adet sancısı gibi ama sanki bugün adet olucam öyle bir ağrı ama daha 5 gün var gecen ayda adetim cok az geldi garipti
HaticeNur16 Feryyy var gibi görünüyor inşallah vardır rabbim sağlıkla nasip etsin bence başka test yapma canım bekle adet gününde kan ver şimdiden strese sokuyorsun kendini insan sabredemiyor tabi de
pnar1108 Feryyy canım bence var, miratech mi bu test bak benimkini atayım sana. Bu şekilde öğrendim ben hamile olduğumu beta verdim 11.4 çıkmıştı🥰
Feryyy Adetime 4 gün var daha silik çıkıyor 3 test yaptım 3 gündğr ama yine en belirgini sanki bu oldu
Feryyy Yasoeso erkendede normaldede silik cıktı ama bugün bu erken test biraz daha belirgin kırmızı pembemsi cizgiyi gmrüyorum canlı daha iyi resimde daha soluk ama ümitlenmeye korkuyorum
Hilalgurce Feryyy yorgunluk halsizlik uykusuzluk hissiniz var mı bunlar da gebelik belirtisi olabilir ama bana göre yok gibi geldi hakkınızda hayırlısı
Feryyy Hilalgurce var olmazmı belim kopucak gibi halsiz bitkinim havalarda sıcak bide göbek deliğim çok sızlıyor