Elisaaa1 Var canım hayırlı olsun ❤️ benimde adetime 3 gün var aşırı göğüs hassasiyetim var ve meme uçlarımda minik sivilceler çıktı 1 haftadır kasık ağrım var ve akıntım var korkuyorum test vermeye 😢
HaticeNur16 Feryyy var gibi görünüyor inşallah vardır rabbim sağlıkla nasip etsin bence başka test yapma canım bekle adet gününde kan ver şimdiden strese sokuyorsun kendini insan sabredemiyor tabi de
Feryyy HaticeNur16 evet daha yapmam ya dün yaptım bugünde erken gebelik denedim kaldı 4 gün zaten sabredicemm adet olmazsam elimdeki erken gebeliği yapar kan vermeye giderim artık nasip kısmet
Feryyy Hilalgurce var olmazmı belim kopucak gibi halsiz bitkinim havalarda sıcak bide göbek deliğim çok sızlıyor
reyhanh Feryyy adeti beklemeden de gidip kan verebilirsiniz. Çıkar muhtemelen, benim 37 civarında çıkmıştı beta değerim :) ben bile heyecanlandım sizin adınıza, test sonucunuzu merakla bekliyorum :)
Feryyy reyhanh yaaa çok teşekkür ederim bitanesiniz valla iyi niyetli insanlar hiç eksik olmasın hayatımızdan
Yesimakkoc Feryyy hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelir hamilesin erken yaptığın için silik çıkmış direk kan ven sağlık ocağında 🥰
HaticeNur16 Feryyy o kadar net ki birdaha test yapmana gerek yok 😁 güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bebişini sağlıcakla kucağına almak nasip olsun senin adına çok sevindim
lyraag Feryyy ben adet tarihim 3 gün geçmesine rağmen yaptığım erken gebelik testinde ikinci çizgiyi silik görmüştüm o yüzden bence sizin de pozitif 😍 sağlıkla kavuşmanızı dilerim
Feryyy Yesimakkoc ressamanne_ inşallah vardır gebeliğimde hepimize nasip etsin acıkcası adet olucam gibi ağrılarım var göbek deliğim sızlıyor belim aşırı ağrıyor cok ayakta durunca yürüyünce bile ağrıyo rahim kısmım ama akıntım falanda yok mesela bilemedim gögüslerimde dolgunluk var
Yesimakkoc Feryyy akıntı hemen olmuyo canım benimde bi kaç haftadır artı 11 haftalık hamileyim bende rabbim olmayanlarada hayırlısıyla nasip etsin
Feryyy Yesimakkoc aa iyi bari gittim hemşire arkadasıma sordum oda direkt negatif bu test dedi valla tüm modum düştü benim