Feryyy EUEUEU ay inşallaaah ağzınızdan bal damlıyor tabi istediğim cümleler ya oyüzden snaırım sjdjdjd
Elif_p Feryyy bana var gibi geldi bence erken gebelik testi al ben erken gebelik testi ile 3 gün kala ögrenmiş tim yarın sabah ilk idrarınla yap istersen ya da hemen yap dayanamam dersen bu böyleyse o daha belirgin olur gibi
Damla-a İki testtede silik çıktıysa vardır bence riske atma hastaneye gidip kan tahlili ver 2 3 saat içinde net bi şekilde sonuç çıkar, ben hamileliğimi gözle görülmivek testte öğrendim alttan flaş tutarak şuan 34 haftalık hamileyim korkma bence kan ver 🙏🏻
Feryyy Damla-a ahhaha sizin kadar cesaretim yoj bence ya bu flaşla baktığınız zaman adetten kac gün önceydi
Busra4008 Feryyy kaç günün var canım adete bende 4-5 gün kala yapmıştım silik hayali çıkmıştı sonra kan verdim pozitif ti ben de adet öncesi belirti çok olur göğüs hassasiyeti felan hamilelik öncesi belim kopacak şekilde ağırmıştı ne eğilebiliyordum ne doğrulabiliyordum ben üşüttüğümde bile bu kadar ağrı olmazdı ondan şüphelenmiştim sende kan tahlili ver canım
Feryyy Busra4008 5gün var şuanda şansa bugün pazar erken gebelik alamıyorum yarın alıcam erken gebeliği bide onunla denemek istiyorum ama kan için adeti beklicem mecbur
Bebegim3444 Feryyy görünüyor canım adet gününde tam kırmızılasir. Adet günü kan ver. Erkenden kan verince değer dusuk öğrenince daha stres oluyor insan yükselecek mi diye.
Feryyy Bebegim3444 evet ya ilk gebelikte iki günde bir değerim arttımı diye gidiyoduk aşırı stresli geciyodu sonuda üzücü bitti zaten
Busra4008 Feryyy yarın pazartesi canım sağlık ocağı illaki vardır bulunduğun yerde sabahtan git kan ver
Damla-a Feryyy 7 gün önceydi 😂 içime doğdu bi akşam yaptım ve inanamadım sonrasında gece kalkıp tekrar yaptığımda daha belirgindi
Ebru-29 Feryyy ilaç kullanıyorum şüphelendim test yaptım kan vermek istiyorum acil ilaçları bırakmak için de kan ver. Gebelik görünüyor testte