A12_S07 reyhanh doktoruma yazdım da dinlen geçmezse gel dedi geçmedi yarın gidicem inşallah normal birseydir 🤲
reyhanh A12_S07 bir şey dedi mi doktorunuz, benimki yorgunluktan diye düşünüyorum, çalışıyorum çok ayakta kaldım bi hafta ondandır belki
melinda- Meleksima daha iyiyim.Ama her yemek sonrası çarpıntım oluyor sanırım mide sıkıştırıyor😞sık sık az az yemek lazım ama çalışıyorum o da mümkün olmuyor
Meleksima melinda- mıde yabması bende de var hiç bırsey fayda etmıyor şükür kı gelıp gecıyor bır anlık yoksa devmalı olsa hıc dayanamam heralde sırkelı şu leblebı vs yemeğe calısıyorım
A12_S07 reyhanh Doktorum bebek gayet iyi herşey yolunda çok yorma kendini dinlen dedi bebek baş aşağı dönmüş ondan da olabilir sizde yorulmamaya gayret edin
Meleksima Tinii_minii_mom bukizanne bende de, oluyor ama ilk çıkan süt çık onemlı o, yüzden sukıp vs, boşa, akıtmayın
Elif0665 29.haftadayız sağ trafta duruyor ve çok sert nefes almada zorlanıyorum artık aynı durumdan muzdarip var mı
Meleksima Elif0665 Rabbım kolatlıl versın… Sertleşme yok ama nefes darlıgı var malesef bebek büyüyor normal
duriskonunannesi Firstmummy 27+2 yım ben şuan adet donemleriniz duzenliyse pkos yoksa benimle aynı haftalarda olmalısınız benim sat 25 Mayıs ovulasyon da 5 Haziran zamanında gidiyor herşey
Firstmummy duriskonunannesi aynen bende aynı haftadayoz doktorunuz bir şey dedimi doğum için ne zaman görünüyor dogumunuz