Meleksima Tinii_minii_mom benım de tam tersı ılerıde ama şekerden ve kullandıgım ınsılın de etkısı var tabı
Meleksima Tubii00 maşallah sekerınız çok güzel ☺☺ başka bır sorunda çıkmaz inş en hayırlısı ile kucagına alırsın insallah ☺
Meleksima Tinii_minii_mom aynen ben de gıttım 1300 dedı bana da 7 ay oldı ıkı ay kaldı iko ayda da 2 kılola alsa 3300 yapar gayet ıyı bence
Meleksima duygu26 evet amın cumlamızınkı inş şuanda bıle doğsa Aşşah korısun premature sayılır 30 hafta bır gelse sonrası bıtaz daha yaşama şansları oluyor Allahım sen koru
duygu26 Meleksima ilk kızım 34 haftalık 1570 gram doğdu şimdi iki yaşında ama26 gün kuvez yolu bekledik çok zor Allah’ım bir daha yaşatmasın zor gerçekten
Meleksima melinda- zor bende her hafta hergün her am degısık şeyler yasıyorum tansıyon onemlı şeker gıbı dıkkat etmek lazım şimdi nasılsın
melinda- Meleksima daha iyiyim.Ama her yemek sonrası çarpıntım oluyor sanırım mide sıkıştırıyor😞sık sık az az yemek lazım ama çalışıyorum o da mümkün olmuyor
Meleksima bukizanne selam maşallah ☺☺ sızlama acaba süt kanalları fılan mı acılmaua basladı bebeğe sütler hazırlanıulr heralde 😃☺ sımdı nasılsın
bukizanne Meleksima aleyküm selam 💖 Sanırsam süt hazırlığımız başladı🥹 dün akşam biraz sızladıktan sonra kesildi . Bakalım ilerleyen günlerde haftalarda süreç nasıl olacak 🙂
Meleksima Ben haftaya kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracagım benimki negatif çünkü var mı yaptıranlar nerde yaptırdınız sankı önceden saglık ocagında yapılıyordı aradım yapmıyoruz dedı
Tinii_minii_mom bukizanne bendede sızlama yok ama sağ göğüs ucunu sıkınca su çıktı içinden biraz anlamadım😂 süt değil ama bence
bukizanne Tinii_minii_mom baloncuk gibi bir şey çıktı geçenlerde sol göğüsümde, bir de sütyenime sarımsı renkte bir şeyler akmış kurumuş ve oluyor sizin de öyle mi
Meleksima Tinii_minii_mom bukizanne bende de, oluyor ama ilk çıkan süt çık onemlı o, yüzden sukıp vs, boşa, akıtmayın
A12_S07 Meleksima karıniniz sertlesiyomu bende 28 haftalık oldum bu hafta böyle birşey başladı anlamadım
Tinii_minii_mom A12_S07 evet alt karnım sertleşiyor benim gaz birikiyor ya da sanki soğukta kalmış gibi bazen oluyor
reyhanh A12_S07 hem de nasıl 🥲🥲 28+1deyim, bi haftadır canım yanıyor karın sertleşmesinden gerginlikten
MelteM2cck A12_S07 32+3 deyim yalancı doğum sancılarım başladı artık. Karnım taş gibi oluyo, regl sancısı gibi sancı geliyo. Sık idrara çıkma oluyo.
sevimuslu Meleksima araştırma gerçekten çok yoruyor ikili tarama için günlerce beklettiler en sonunda zamanı geçecek diye korktum gittim özelde yaptırdım 😓😓
A12_S07 reyhanh doktoruma yazdım da dinlen geçmezse gel dedi geçmedi yarın gidicem inşallah normal birseydir 🤲