Meleksima Bildiğini güvenilir ısımlı hastane cıkısı satan yapan yer var mı int çok gereksiz pahalı kendım de beceremem yanı ☺ heves ettım örnek olarak da atmak isteyen olursa bakabilirim
Firstmummy duriskonunannesi aynen bende aynı haftadayoz doktorunuz bir şey dedimi doğum için ne zaman görünüyor dogumunuz
duriskonunannesi Firstmummy ilki normal dogumdu bunda da bir şey olmazsa normal olacak gibi görünüyor o yüzden net bir tarih yok akışında herşey ,40. Hafta 29 Şubat görünüyor ilk dogumum 38+1 de olmustu
Incibirinci 63-0-4-ma ben uni baby yenidogan sabunu olani aldim kokusu yok bir de life marka aldim onun kendine gore hafif bi kokusu var .şuan ilk uni baby olani actim guzel bence
Ebruuugunes Meleksima şubatın 10 da tahmini şuan 30+5 olduk bakalım ne zön gelecek variz agrılarıyla cebelleşiyorum 😪
Meleksima Ebruuugunes bende 28 haftadayım ama doktor 30 haftalık gelısımı dedı dikkat et dedı bilmiyorum nasıl olacak
Meleksima Mekklc selam erken doğma rıskı olduğu ıcın ben 25 de hazırladım valla bundan önceden erken doğum oldu o yüzden korktım hazırladkm
bukizanne Günaydın kızlar, 30+1 haftalığız geceleri bacak ağrısından sızısından uyuyamıyorum ne tarafa dönüp yatarsam o bacağım ağrıyor sızım sızım sızlıyor magnezyumu da düzenli bir şekilde kullanıyorum . Benim gibi bacak ağrısı yaşıyan var mı ?
Meleksima bukizanne bende de öyle valla dön dön dön sabaha kadar uyuyamıyorum sabahta çocuklar vs uyutmuyor zombıyım yanı magnezyum aldım onu basladım bugün belkı inş yararı olır
Incibirinci Ziynetdefne16 simdiden nasil tarih veriyor dr lar bebegin erken gelme durumu falan olursa nasil oluyor bilmediğim ıcin soruyorum
Ebruuugunes Meleksima sıkıntı olmaz korkma benimde 5 gün önde gidiyor sıkıntı olmaz sonda yakalar haftayı inşallah geride olmazsı sıkıntı önde gitmesi sıkıntı olmaz
bukizanne Meleksima inşallah faydası olur, benim bilmem kaçıncı kutum sayamadım bir de en son gittiğimde farklı bir magnezyum yazmıştı doktor ama ne fayda ☹️🥺