Meleksima Tubii00 maşallah 28 5 de 1300 bana fazla geldı sız 1100 diyorsunuz sızde de var mı şeker vs açaba bana karın cevresı genıs desı korktum bıraz
Tubii00 Meleksima yok canım şeker yüklemesi yaptırdım ama şekerim çıkmadı açlık 69 tokluk 86 çıkmıştı doktor haftasıyla uyumlu dedi önden gidiyor falan demedi
Meleksima duygu26 olur öyle bır ılerı bır gerı ☺☺ normal bence 1300 muş benınkı de bakalım dün acıle gıtmıstım farklı cıhazdı ama
Meleksima sevimuslu bende dün aynı tarıh ultrason kagıdında 14 şubat gözüküyor cıhazlara göre de değişiklik gosterıyor galıba
sevimuslu Meleksima benim son adet tarihim 11 Mayıs son adet tarihine göre 15 şubat gözüküyor cihazlarda da şimdilik uyumlu gidiyor bakalım kızım erkenci davranmazsa 😂😂
Meleksima sevimuslu 20 mayıs benımkıde ama bende geç döllenme vs olduğu ıcın bazen karısıyor ve hıc düzenli olarak gıtmedım bır yere malesef hep farklı hastanelere gittim çok kararsız kalıyorım özel mı araştırma her doktor arastırmaya gıt dıyor ıkı doğum da öyle yaptım bakalım 7 aylık oldum bır an önce karar vermem lazım arastırmalar ıyı ama insanı çok yoruyor en ufak bırseyden hemen tahlıl vs ıstıyor ne bilim çok insanı üzüyor onun dısında imkan olarak özelden ıyı gelıyor çünkü özel ısı paraya dokuyor
Tinii_minii_mom duygu26 benimde iki hafta önce karın çevrem gerideydi. Bolca kabak çekirdeği ve ceviz yedim düzeldi sanırım. Dene istersen.
duygu26 Tinii_minii_mom bı ara bende yedim gününü yakaladık ara verdim günde bir avuç mu mesela ne kadar yediniz
Meleksima Tinii_minii_mom benım de tam tersı ılerıde ama şekerden ve kullandıgım ınsılın de etkısı var tabı
Tinii_minii_mom Tubii00 bence 1300 gr gayet normal 28. Hafta için ben benmki az mı diye düşünüyorum mesela ama 1200-1300 gayet normal
Meleksima Tubii00 maşallah sekerınız çok güzel ☺☺ başka bır sorunda çıkmaz inş en hayırlısı ile kucagına alırsın insallah ☺
Meleksima Tinii_minii_mom aynen ben de gıttım 1300 dedı bana da 7 ay oldı ıkı ay kaldı iko ayda da 2 kılola alsa 3300 yapar gayet ıyı bence
Tinii_minii_mom duygu26 bende 1 hafta yedim sadece sanırım bir avuç belki biraz daha fazlası kabak çekirdeğinde. 6-7 tane ceviz her gün süt içtim o da hava soğuk diye. Ama kilomuz çok değil yine. Karın çevresi düzeldi çok şükür
Meleksima duygu26 evet amın cumlamızınkı inş şuanda bıle doğsa Aşşah korısun premature sayılır 30 hafta bır gelse sonrası bıtaz daha yaşama şansları oluyor Allahım sen koru
BabyThalia nih ben yeni taşındım İzmir’e egepole gittim bir kez, gülsün hanıma muayene oldum, hastane şartlarını vs beğendim genel olarak..
melinda- Tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı bu haftalarda ben bugün çok kötü oldum bayılmanın eşiğinden döndüm kız hamileliği gerçekten çok zormuş hergün bir sıkıntım var oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım
Meleksima melinda- zor bende her hafta hergün her am degısık şeyler yasıyorum tansıyon onemlı şeker gıbı dıkkat etmek lazım şimdi nasılsın
duygu26 Tinii_minii_mom önemli olan karın çevresi kilo alabilmesi için gerileme olmaması lazım dedi tek kilo alımı durmasın da sağlıklı olsunlar inşallah
bukizanne İyi akşamlar kızlar 💖 bugün 29 haftalık olduk 🥲🥹 sağ göğüsüm sızlamaya başladı sizler de durum nasıl ?
Meleksima bukizanne selam maşallah ☺☺ sızlama acaba süt kanalları fılan mı acılmaua basladı bebeğe sütler hazırlanıulr heralde 😃☺ sımdı nasılsın
sevimuslu Meleksima araştırma gerçekten çok yoruyor ikili tarama için günlerce beklettiler en sonunda zamanı geçecek diye korktum gittim özelde yaptırdım 😓😓
A12_S07 Meleksima karıniniz sertlesiyomu bende 28 haftalık oldum bu hafta böyle birşey başladı anlamadım