Gamzezeynep1 Meleksima amin amin inşallah evet baya büyüdü Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin 🥰
Meleksima Minikkapler1717 şu bile yakıyor yaa sabah bıtaz ıyı oluyorum öğleden sonra akşama sıddetı hit gide artıyor🥲🥲
Meleksima Firstmummy uygulama 40 haftaya göre bakıyor heralde doktorda ne zmn göre hesap edıyor kavıncı haftaya gore ve en son adet tarıhın onemlı
Meleksima MiaBaslck evet ama sadece şu bıle içsem benımkı yanıyor yedıklerle her zmn alakalı degıl bence
Meleksima duygu26 ben dün gittim ama farklı bır cıhaza 27 haftadayım dedı 28 5 gözüküyor 1300 desı kılolu bebek olacak dedı zaten bende şeker var insülin fılan ondan olabılır☹️
Meleksima Tubii00 maşallah 28 5 de 1300 bana fazla geldı sız 1100 diyorsunuz sızde de var mı şeker vs açaba bana karın cevresı genıs desı korktum bıraz
Tubii00 duygu26 canım 1 2 hafta geriden yada ilerde olması normal diye biliyorum doktorun başka bişey söylemedi mi
Tinii_minii_mom duygu26 bende 28+1 bugün gittim 37 cm 1150 gram tam haftasıyla uyumlu dedi. O kısaltmalı olan ultrason terimleri haftasıyla uyumluydu. Hatta sordum özellikle bana az gibi geldi dedim hayır tam dedi
Meleksima duygu26 olur öyle bır ılerı bır gerı ☺☺ normal bence 1300 muş benınkı de bakalım dün acıle gıtmıstım farklı cıhazdı ama
duygu26 Tubii00 benim ilk gebeliğim de bir buçuk kilo doğdu üç hafta birden gelişimi durdu o yüzden endişeleniyorum
duygu26 Tinii_minii_mom yaa o zaman bizimde uyumlu ama karın çevresi bir hafta geride ilk kızımda da yaşamıştım aynı sorunu bir buçuk kilo doğdu inşallah daha fazla gerilemez
Meleksima sevimuslu bende dün aynı tarıh ultrason kagıdında 14 şubat gözüküyor cıhazlara göre de değişiklik gosterıyor galıba
Tinii_minii_mom duygu26 benimde iki hafta önce karın çevrem gerideydi. Bolca kabak çekirdeği ve ceviz yedim düzeldi sanırım. Dene istersen.