nih BabyThalia merhaba ben izmir’denim. şubat sonu ya da mart başı gibi bekliyoruz bebeği 26. haftadayız. 4 haftada bir gidiyorum
BabyThalia nih bu haftalardan sonra daha sık gideceğiz sanırım ,32 den sonra özellikle, hangi hastane,Dr unuz kim?
tgba-17 melinda- bende aynı durumdayım düşünmekten gerçekten zor geçiyor hamilelik psikolojik olarak Rabbim yardımcınız olsun
Meleksima Ayse4242 maşallah benımkı de çok hareketlı bazen camımı bıle yakıyor yanı ne yapıyor bu çocuk dıyorum uyurken vs yada ayakta iken bazen sıddetlı vuruyor valla yaa ☺☺
Meleksima melinda- sımdıden baslayın karnında bir bebek var vs dıye benım oğlum çok sevıyor sureklı annenın karnında bebek var dıyor uygulamada kendı gırıp bebeğe bakıcam fılan dıyor vs sızde alıstırırsanız kıskanma bır anda olunca kıskanabılır
melinda- Meleksima oğlunuz kaç yaşında sanırım daha büyük. Ben de anlatıyorum ama pek anlamıyor ya da anlamamazlıktan geliyor 😔
Gamzezeynep1 30+4 ten selamlar. Normal olacak inşallah 11 ocaktan sonra bekle dedi doktor biraz önden gidiyor benim bebiş. Sırt ağrısından duramıyorum ama 3 gündür.
nih BabyThalia evet sanıyorum :/ 32den sonra daha sık gidiliyormuş. Su hospital, fügen hanım. siz nereye gidiyorsunuz?
Meleksima Minikkapler1717 şu bile yakıyor yaa sabah bıtaz ıyı oluyorum öğleden sonra akşama sıddetı hit gide artıyor🥲🥲
Firstmummy duriskonunannesi ben 26+3 bugun 29 şubat yazıyor uygulamada buradaki herkes 13 haftalık şubat diyor benim kafam karıştı siz kaç haftalık acaba
Meleksima Firstmummy uygulama 40 haftaya göre bakıyor heralde doktorda ne zmn göre hesap edıyor kavıncı haftaya gore ve en son adet tarıhın onemlı
duriskonunannesi Firstmummy 27+2 yım ben şuan adet donemleriniz duzenliyse pkos yoksa benimle aynı haftalarda olmalısınız benim sat 25 Mayıs ovulasyon da 5 Haziran zamanında gidiyor herşey
Anne_elif Firstmummy aynısını ben yazacaktım. Bir an şüphe ettim doğumumu ne zaman yapacağım diye . 28 im bende doğum şubatta . Herkes 11-12 yazınca şaşırdım
BabyThalia nih ben yeni taşındım İzmir’e egepole gittim bir kez, gülsün hanıma muayene oldum, hastane şartlarını vs beğendim genel olarak..
Halime_td 27+4 ten selamlaarr🥰 mide yanmaları çookk fazla bide sinir çok oluşuyo kızçeler sizdede öyle mi 😂
MiaBaslck Halime_td Mide yanması yedikleriniz ile alakalı daha sağlıklı beslenin çok geç yemek yemeyin ve yemekten snra yatmayın soda içebilirsin
Meleksima MiaBaslck evet ama sadece şu bıle içsem benımkı yanıyor yedıklerle her zmn alakalı degıl bence