Meleksima Skrn12 selam ben önceden çok çatladım ıcın şuan çatlama var mı anlamıyorum alıştım artık çatlamaya 😁😁😁
Ayse4242 Tubii00 Ay ben ilk doğumumda neler sürdüm yine de çatladım simdi yine hamileyim hicbsey sürmüyorum 😅
Meleksima Ayse4242 selam bırazda çatlaklar ırsı oluyor dıyorlae bazısı hıc surmuyor bırsey ama catlamıyorlar
Acemi_anne Ayse4242 su icin sut icin sol tarafiniza dogru yatip hareketlerini kontrol edin, evham yapmissinizdir
Acemi_anne Bizde 27+5 olduk bugun, gece ve sabah erken saatler de.cok kuvvetli vurdugu icin uyuyamiyorum, mide yanmalari devam. Cok sukur ama kizim saglikli
Ayse4242 Meleksima bende şimdi gördüm yazınızı evet evet maşallah iyiyiz o gün pek hissetmedim ama dünden beri iyiyiz Allaha şükür 🙃
Meleksima Ben dün küstüm bırde idrar kacırdım korktum acıle gıttım bırsey cıkmadı şükür bın şükür 🥰 ama salı günü tekrar gel dedı nıye dedı bilmiyorum şeker oldıgu ıcın bebek önden gıdıyor bıtazda cıhaz fazla söylüyor dedı 28 hafta dedı ben daha 26 dayım bilmiyorum Allahım sen koru
melinda- tgba-17 benim de 2 yaş oğlum var nasıl olacak kıskanacak mı üzülecek mi ilgisiz mi kalacak diye sürekli bunları düşünüyorum psikolojim hiç iyi değil mutsuz hissediyorum😣
Meleksima Ayse4242 maşallah benımkı de çok hareketlı bazen camımı bıle yakıyor yanı ne yapıyor bu çocuk dıyorum uyurken vs yada ayakta iken bazen sıddetlı vuruyor valla yaa ☺☺
tgba-17 melinda- bende aynı durumdayım düşünmekten gerçekten zor geçiyor hamilelik psikolojik olarak Rabbim yardımcınız olsun
Meleksima melinda- sımdıden baslayın karnında bir bebek var vs dıye benım oğlum çok sevıyor sureklı annenın karnında bebek var dıyor uygulamada kendı gırıp bebeğe bakıcam fılan dıyor vs sızde alıstırırsanız kıskanma bır anda olunca kıskanabılır