Meleksima Benim midem çok yanıyor şu içtim sadece nerde use bütün gün o bile yakıyor yani duramıyorum iki gündür cikartiyorum çok zorluyor inanın beni
Mnktrtamnk Tinii_minii_mom bende toplanma başladı kasılma gibi 25+2 haftalığım alt karında sertlik çok fazla olduğu için doktor progesteron başlattı
GulbenErhan Meleksima aynı yere gidiyorum evet özele kilosu bir hafta önden gidiyor galiba onu hatırlıyorum ama kafasının iki hafta önde olması doktorun dediği en fazla doğum şeklini değiştirir demesi canımı sıktı
Meleksima GulbenErhan evet doğum da ilk kafa çıktığı için doğrudur ama inş herşeyi normal olur normal şekilde gelir hayırlııs ile
Toprakksx1 Meleksima doğru farkında olmadan üşütmüş olabilirim 🥰 teşekkür ederim 🌸 sen nasıl oldun? Bebiş nasıl 🌸🥰
Meleksima Toprakksx1 midem çok yanıyor benim şuan başka sikintim yok şükür bebis bilmiyorum hafta içi bakalım ogrenecegiz ama hareketli çok şükür herşeye şükür yani ☺
bimuallime Son regl tarihi 14 haz olan var mı kızlar? Yani ben şubatta mı sezaryene alınacağım acaba mart mı ki
Toprakksx1 Meleksima aman Maşallah iyi olsun sağlıkla gelsin de tek mide yanmasına ılık süt iyi geliyor dene bence 🌸
Tubii00 Kızlar bugün 26+4 oldum kremler yağlarda kullanıyorum ama karnımın çatladığını fark ettim erken değil mi ya sizdede var mı böyle bi durum 🥺🥺
Meleksima Tubii00 ben catlaya catlaya patladım zaten her hamilelikte biraz daha onunda tedavisi var artık o yuzden takmiyirum dogumumu bekliyorum doguratim hele güzellik merkezlerine abone olacam 😆😆😆😆
Ayse4242 Tubii00 Ay ben ilk doğumumda neler sürdüm yine de çatladım simdi yine hamileyim hicbsey sürmüyorum 😅
MiaBaslck Meleksima Nasıl geçiyor hamilelik bende gece krampları başladı 12. Haftamdan beri ilaçda kullanıyorum ama bu aralar fazla arttı benim .
Meleksima MiaBaslck Allah’ım sıfa versin inşallah nasıl olsun birgün iyi birgün kötü valla gecınıp gıdıyoru