Toprakksx1 Tinii_minii_mom bebek büyüdükce oluyor diye düşünüyorum ama bilmiyorum bian da bir büyüme atağı filan son üç gündür yemekten sonra karın ağrısı ile gaz sancısına benzer sancım oluyor. 🥺
Meleksima 1992-nalan benim değişiyor ve doktor seni 37 haftada alırız dedi o yuzden şubat ortası gibi galiba
Meleksima MiaBaslck valla işin gücün bakacağın kimse yoksa dınlen 2 çocuk kaynana ister istemez insan dinlenemiyor
Meleksima 2baby1mom__ ben 20 den beri hissediyorum öyle vuruyor ki bazen bir rahat dur diyesim geliyor
Meleksima yorgunanne_ hayırlısı ile gelsın bakalım bu ay da çıktı çıkacak bakalım geriye daha az kalıyor
bukizanne Meleksima bugün gittim doktora gebelik şekerime bakıldı çok şükür bir sorun çıkmadı bebişim de gayet iyi 🙏🏻 bacağımda oluşan kramptan bahsettim ilacı değiştirdi bakalım bunun faydası olacak mı
Meleksima TheMother amin her hafta insanın değişik bir yeri ağrıyor benim midem çık yanıyor birşey yiyemiyorum şu içmek istiyorum o bile ağrı yapıyor dün dayanamadim çıkardım bilmiyorum neden bu kadar agri
GulbenErhan Merhaba hanımlar bebeğimin başı iki hafta önden gidiyor dedi doktor bir haftadır kafaya takıyorum doktor normal dedi haftasını yakalar dedi ama benim içim bir türlü rahat etmedi böyle olan varmı ? Bende de şubat ilk hafta gözüküyor doğum bu arada .
Meleksima GulbenErhan devamlı aynı yere mi gidiyorsun. Aynı ultrason cihazimi yani olabilir bana, da şeker yüzünden karın çevresi iki hafta önde dedi bir daha, nasip olmadı gitmek 25 gibi gidicem bakalım ne dicek
Meleksima Toprakksx1 olabilir oda bir sebep ama üşürmüş de olabilir sun karnina filan biraz sıcak köy elini ayağını isit bakalım onu da de ne 🥰🥰
GulbenErhan Meleksima aynı yere gidiyorum evet özele kilosu bir hafta önden gidiyor galiba onu hatırlıyorum ama kafasının iki hafta önde olması doktorun dediği en fazla doğum şeklini değiştirir demesi canımı sıktı
Toprakksx1 Meleksima doğru farkında olmadan üşütmüş olabilirim 🥰 teşekkür ederim 🌸 sen nasıl oldun? Bebiş nasıl 🌸🥰